• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

cailet > 30-07-2009, 13:18

ja czekałam 3 miesiące na pierwszy match, ale ja wyjątkiem jestem, tym bardziej że bez prawa jazdy jadę.

kasia Janu > 30-07-2009, 13:25

kurcze przegladalam wasze posty i chcialam zapytac czy wlasnie ta agencja au pair care jest lepsza od interexchange bo wlasnie jestem w tej drugiej i nie wiem dziekuje z gory za info

Marta85 > 30-07-2009, 14:53

no ja tez bylam na poczatku w Interexchange i tam jest kiepsko z rodzinami.pozniej prowork zlozyl moja aplikacje w aupaircare i dopiero wtedy cos zaczelo sie dziac...jak zalezy Ci na czasie to zmien agencje... moja area dir jak rozmawialam z nia o Interexchange powiedziala ze pierwszy raz slyszy o tej agencji i duzo osob tez tak mowilo.nie jest znana a rodziny wybieraja te agencje o ktorych cos slyszaly czyli aupaircare,cc,au pair in america

nina15 > 30-07-2009, 16:24

ja jestem w interexchange i poprosilam prowork o zmiane agencji i przesuniecie terminu wyjazdu na grudzien. i cisza ...termin albo zmienili no chyba ze sie nikt nie zglasza przez tyle czasdu :? a w koncu nie wiem czy mi zmienia to agencje czy nie poczekam do konca sierpnia i bede interweniowac 8) a co mysliecie o tej agencji happy au pair? ostatnio dorzucili oferte wyjazdow do usa ale to nowa agencja i wspolpracuja z CHI au pair. ale nie powiem oplata jest kuszaca tylko 400 zł platne po znalezieniu rodziny. ale i tak najbardziej bym chciala trafic do aupair care

KACHA01 > 30-07-2009, 16:30

Dziewczyny, kozystacje tylko z agencji, która ma dobrych i sprawdzonych partnerów w USA.

Jeżli tego nie sprawdzicie to pozniej moze byc kiepsko! Ja wyjechałam z biura XXXXXXi jestem bardzo zadowolona! Biuro jest super i poza tym posiadają partnerów w USA na których mogę liczyć.

Wiem, że dużo dziewczyn wyjeżdza i nie które nie są zadowolone z opieki biura w USA.

Pozdrawiam

agulka > 30-07-2009, 16:50

to z kim w USA wspolpracuje Twoje biuro ?

cailet > 30-07-2009, 17:13

no w sumie to by było ciekawe, bo jakoś na stronce nie ma nawet takiej informacji.

KACHA01 > 30-07-2009, 17:19

Hej dziewczyny podaje cytat ze strony XXXXXXx o USA.

"Wyjeżdzając z XXXXX do USA masz możliwość poznania wielobarwnej......"

Co do biura z którym współpracują to rozmawiałam z Panią z tego biura i jest to agencja CHI, która zajmuje się wyjazdami od 1980 r. .......

kamildzianka > 30-07-2009, 17:23

Ale co to jest to CHI? Skrot od Chicago, czy co?

agulka > 30-07-2009, 17:27

zapewniam, ze pare dni temu nie bylo tego na stronie, bo sprawdzalam.

co to agencji CHI jest to raczej malo znana agencja i nie korzysta z niej za wiele au pair i rodzin. w usa glownymi agencjami sa cultural care oraz au pair care.

plusem chi jest to, ze naleza do IAPA.

KAMILA - http://www.chiaupairusa.org/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia