-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 07-12-2007, 17:10
wiem, ale ja się nic a nic nie uczyłam, a dopiero w tym tygodniu zaczęli?my wos realizować na lekcjach, bo mam tego samego nauczyciela od wosu i historii. wosu s? 3 godz a historii 1 i on chciał zrobić na wosie PRL, żeby przed próbn? przerobić to z osobami zdaj?cymi historię.
także wos miałam tylko przez wrzesień, jak skończyli?my prawo to zacz?ł się PRL, więc przed próbn? powtórek nie było, a ja sama się nic nie nauczyłam
w marcu z próbnej będe chciała mieć 60% -
WAMPIREK > 07-12-2007, 22:01
ja tam lubiłam WOS i do?ć dobrze mi na maturze poszedł, więc don't worry
Tylko szkoda,że nauczyciel robi co? kosztem czego? :/ No ale cóż.... -
Ninka Jones > 07-12-2007, 22:46
ja nie wiem czy lubie, ale jedyna rzecz jak? mam szansę dobrze zdać...
kuźwa, piwa mi się chce, a mam 11 groszy w portfelu :? -
idril > 08-12-2007, 3:41
co do echa, my piszemy podanie ze chcemy pisac w malych salach - wyobrazcie sobie ze mamy prawo do wyboru ktore ma byc na pismie wyrazone, tak mowi OKE.
jednak dyrekcja nikomu raczej tego nie mowi bo wygodnij im wszytskich wsadzic na duza sale i z glowy.
co do wosu to ja mialm zdawac (tak bylo w planach) ale sie rozleniwilam
co do matmy-nie potrafie nic powiedziec, nie mam zielonego pojecia
co do piwa, my dzisiaj sie woda przez o z kreska rozpijalismy sie, tak w ramach matury
co do slychania z ang. to dzisiaj sprawdzalam w kluczu i mialam o dziwo (nic personalnie) dobrze! -
Ninka Jones > 08-12-2007, 16:13
ja z 3 miałam dobrze 2 w cało?ci bo w pierwszym pisałam na pałe więc nie pamiętama dzi? sprawdzę odpowiedzi do WOSu :lol:
kurde, ja mam jeszcze moj? "wode" w szafie! chyba dzi? j? do kończe bo mi tam ski?nie w końcu :lol: -
Ninka Jones > 08-12-2007, 16:15
i zapomniałam powiedzieć że oddałam się wczoraj Danny'emu :lol: :mrgreen:
i słucham sobie boskiego George Michaela i jego "Last Christmas" i my?lę o moim mężczyźnie :mrgreen: Boże to już prawie rok, kiedy to zleciało 8O 8) :lol: -
idril > 08-12-2007, 20:07
:lol: -
Ninka Jones > 08-12-2007, 22:19
no co?8) -
idril > 08-12-2007, 23:18
nic, nic :wink: :lol: -
Ninka Jones > 08-12-2007, 23:41
no jak Ci sie chce, to poczytaj story