-
-
Re: Plany a rzeczywistość
Kierlajn > 30-06-2008, 21:59
ej jestesmy na Edyty watku, Edyta zyjesz w ogole, lepiej cos;>
JA nie lubie dyskusji nie na temat wiec przerywam zwlaszcza ze w niej nie bierze udzialu osoba ktora watek zalozyla -
edyta_s > 01-07-2008, 22:41
hehe cóż za zaskakuj?co miła ingerenecja z Twojej strony, Karolaa tak się składa, że się parę dni temu ogarnęłam i jako? już żyję maturka też nie najgorzej, z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić i do przodu skupiam się na pracy i balowaniu -
Kierlajn > 02-07-2008, 12:08
hehe no to super ze juz lepiej.
No bo ja nie lubie takich hmm dyskusji nie na temat nie na swoim watku, naprawde mnie denerwuja -
Ninka Jones > 03-07-2008, 21:16
[quote name="edyta_s"]skupiam się na pracy i balowaniu[/quote]
haha, skad ja to znam?! :lol: -
edyta_s > 05-07-2008, 0:21
Dobra, przyznam sie w koncu, co mi sie nie uklada. A wiec rzucil mnie chlopak, z pracy mnie wyrzucili, a z rodzicami kloce sie codziennie lub co 2 dni. Ale z bylym skomplikowana sprawa, kontakt utrzymujemy, prace znalazlam inna, oby sie ulozylo, a rodzice jednak bez komentarzy.Ale wiecie co, nie wiem dlaczego, ale moje wakace co roku w 90% sa ch*jowe -
Ninka Jones > 05-07-2008, 0:49
znajdziesz lepszego, widac ten na Ciebie nie zaslugiwal. co to pracy do ja stracilam ja zanim jeszcze zaczelam, ale klimat klotni z rodzicami mam opanowany, wiec powiem jedno:
cudownie jest mieszkac z kolezankami :lol:
przykro mi Edyta, zobaczysz ze u Ciebie tez sie odwroci -
idril > 05-07-2008, 13:14
rzucil Cie? olac go!
glupi jest najwidoczniej!
:* -
edyta_s > 05-07-2008, 17:41
Kazdy mi to mowi, ale nie tak latwo miec po prostu wszystko w dupie. Zwlaszcza ze byla taka sytuacja a nie inna. Jeszcze wczoraj go przypadkiem spotkalam. BoskoAle ten temat juz skonczmy.
No ja niedawno mowilam, ze mi sie z nimi dobrze mieszka, ale nie wiem, co im niedawno strzelilo, sa nie do wytrzymania. -
idril > 05-07-2008, 21:26
:*
dzielna badz! dziewczyny nie placza -
edyta_s > 06-07-2008, 11:49
Hehe nie, ani troszeczke