• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

dosiunia > 02-06-2012, 19:31

no własnie widziałam... kurcze, ale biletu nie masz zabookowanego? Zobacz czy mają dalej konto aktywne na aupairworld i kiedy się ostatnio logowali. Można szukać po nazwisku. Może faktycznie są zajęci. Często się z tym spotykam. Widzisz, Twoja jednak odpisuje, a nie jak tamci, którzy mnie wystawili i nie przychodzili na skajpa...

marika299 > 02-06-2012, 22:36

na szczescie biletu jeszcze nie kupialam, ale juz sie rozgladalam,bo date teoretycznie ustalilismy.obczajalam wlasnie czy sie logowali i byli na sowim profilu praktycznie codziennie,wiec albo faktycznie nie maja czasu albo zwyczajnie cos kreca :evil:

wiec zobacze co napisza,o ile wogole cos zrobia.jak cos to jeszcze zaczelam gadac z jedna rodzinka z okolic cork,ale watpie zeby cos z tego bylo,bo dostaja baardzo duzo aplikacjii.

gdyby jakims cudem udalo sie z ta perwsza,to jak tak po mapie patrzylam to faktycznie mieszkalbysmy od siebie nie tak daleko

dosiunia > 02-06-2012, 22:58

po co byli na profilu w takim razie jak mają ciebie? nie rozumiem tego ;//

Yoanna > 02-06-2012, 23:13

[quote name="marika1"]ja tez mam czwórkę dzieci, bliźniaczki 1,5 roczka i dwie starsze 9 i 10. i jesli to jest trudne, to majac jedno dzieckow takim razie, to czyste wakacje bo przy t ej czwórce nie męczę się dużo, starsze pomagaja mi bardzo. to moze tak wygladac zle, ale to zalezy od dzieci - bo jak ktos wyzej powiedzial, czworka moze byc lepsza niz jedno rozpieszczone[/quote]

tez mialam kiedys czworke i nigdy wiecej! nawet dwojka takich co mialam to za duzo. a co dopiero czworka...

Aisling > 03-06-2012, 13:51

[quote name="Yoanna"]
    [quote name="marika1"]ja tez mam czwórkę dzieci, bliźniaczki 1,5 roczka i dwie starsze 9 i 10. i jesli to jest trudne, to majac jedno dzieckow takim razie, to czyste wakacje bo przy t ej czwórce nie męczę się dużo, starsze pomagaja mi bardzo. to moze tak wygladac zle, ale to zalezy od dzieci - bo jak ktos wyzej powiedzial, czworka moze byc lepsza niz jedno rozpieszczone[/quote]

tez mialam kiedys czworke i nigdy wiecej! nawet dwojka takich co mialam to za duzo. a co dopiero czworka...[/quote]

No wszystko zalezy od dzieciaczkow. Ja mam dosyc dobrze dzieci (jak na razie), czasem nie posluchaja ale generalnie sa mega w porzadku, jednak mimo to, takiej czworki sobie nie wyobrazam, to jednak troche za duzo dla mnie dzieci, aby kazdemu moc poswiecic uwage i wszystko zebrac do jakiejs kupy.

ayaa > 03-06-2012, 13:56

Ja będę miała czwórkę dzieci w wieku od 2-6 lat. Trochę się obawiam, że nie podołam ale kto nie ryzykuje ten traci

dosiunia > 03-06-2012, 14:25

Ja za pierwszym razem miałam czwórkę 1-6 lat i było mega *.* życzę powodzenia!

ayaa > 03-06-2012, 14:35

Właśnie wydaje mi się, że dzieci z rodzin wielodzietnych i do tego mieszkających na wsi są grzeczniejsze. No ale pożyjemy-zobaczymy. Na razie się przez weekend nie odzywają a ja wariuję

Anjaa > 03-06-2012, 14:44

[quote name="ayaa"]Właśnie wydaje mi się, że dzieci z rodzin wielodzietnych i do tego mieszkających na wsi są grzeczniejsze. No ale pożyjemy-zobaczymy. Na razie się przez weekend nie odzywają a ja wariuję [/quote]

Mi odpisała po 2-3 dniach, ale też wariowałam, świrowałam, bo miałam jechać do Finlandii, ale host okazał sie być bardzo nie poważny, teraz lecę do UK, Hostka jest sprawdzona, i się bardzo cieszę. Bilet już kupiony

ayaa > 03-06-2012, 14:49

Anjaa a w jakich okolicach będziesz?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia