• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 06-04-2008, 14:09

pierwsza rodzinka z tamtego roku ktora byla mna powaznie zainteresowana byla spod Edinburgha ale jak dla mnie to za daleko od Londynu a tez byli czarni i mieli slicznego bobasa

Grizzly > 06-04-2008, 14:14

Edi, faktycznie szkoda.. w ogóle nie wiedziałam, że na to forum zagl?da kto? ze Szkocji.. ale nic straconego, ja tam na pewno wróce! ;-)

Szkocja mi się bardzo podoba, w zasadzie niewiele różni się od Anglii, ale miasta s? takie hm.. spokojniejsze, subtelniejsze..albo może ja tylko trafiłam na taki cichy weekend? Tylko ze względu na ten akcent nie mogłabym tam mieszkać.. Na pocz?tku w ogóle nikogo nie mogłam zrozumieć :lol:

Grizzly > 06-04-2008, 14:14

Edi, faktycznie szkoda.. w ogóle nie wiedziałam, że na to forum zagl?da kto? ze Szkocji.. ale nic straconego, ja tam na pewno wróce! ;-)

Szkocja mi się bardzo podoba, w zasadzie niewiele różni się od Anglii, ale miasta s? takie hm.. spokojniejsze, subtelniejsze..albo może ja tylko trafiłam na taki cichy weekend? Tylko ze względu na ten akcent nie mogłabym tam mieszkać.. Na pocz?tku w ogóle nikogo nie mogłam zrozumieć :lol:

Edi > 06-04-2008, 16:24

Szkocja rozni sie od Anglii,oj rozni.A Szkoci roznia sie od Anglikow nie tylko akcentem.Szkoda,daj znac jak bedziesz sie wybierac,bo ja przeprowadzek nie planuje i raczej na baaaaaaaaardzo dlugo tutaj zostaje.Pozdrawiam,

Edi > 06-04-2008, 16:24

Szkocja rozni sie od Anglii,oj rozni.A Szkoci roznia sie od Anglikow nie tylko akcentem.Szkoda,daj znac jak bedziesz sie wybierac,bo ja przeprowadzek nie planuje i raczej na baaaaaaaaardzo dlugo tutaj zostaje.Pozdrawiam,

idril > 06-04-2008, 17:10

[quote name="Ninka Jones"]pierwsza rodzinka z tamtego roku ktora byla mna powaznie zainteresowana byla spod Edinburgha [/quote]

mna tak samo.

mieli jedna mala dziewczynke [okolo rok]

nie pasowalo mi wynagordzenie i ilosc godzin.

znacie to 50Ł i 40h nie?

marzenie kazdej rodziny znalezienie kogos na takie warunki...

idril > 06-04-2008, 17:10

[quote name="Ninka Jones"]pierwsza rodzinka z tamtego roku ktora byla mna powaznie zainteresowana byla spod Edinburgha [/quote]

mna tak samo.

mieli jedna mala dziewczynke [okolo rok]

nie pasowalo mi wynagordzenie i ilosc godzin.

znacie to 50Ł i 40h nie?

marzenie kazdej rodziny znalezienie kogos na takie warunki...

Vorissa > 06-04-2008, 17:19

a w tym pranie, sprz?tanie, gotowanie... :lol:

bo oczywi?cie masz darmowe jedzenie i dach nad głow?, więc czego chcesz więcej operko ?! :lol:

Vorissa > 06-04-2008, 17:19

a w tym pranie, sprz?tanie, gotowanie... :lol:

bo oczywi?cie masz darmowe jedzenie i dach nad głow?, więc czego chcesz więcej operko ?! :lol:

idril > 06-04-2008, 20:06

no tak no i jeszcze mozliwosc pilnowania ich wspanialego dziecka.

KOCHAM takie podejscie :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia