-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
leneczka > 17-09-2005, 4:51
dzie ja kupic monka?
moja hostka ma mikupic jakas za 20$ co tam 470 min. do PL jest ale mozna ja kupic tylko placac karta. :? -
kasik > 17-09-2005, 5:21
Lenka z tego co wiem to zalezy od stanu. Ja korzystam z time works ponad 5$ i mam prawie 6 h gadki, w praktyce troche mniej bo zzera najwiecej za samo polaczenie. Wiec 470 min za 20$ to chyba zadna rewelka. Podobno najtansze karty mozna w necie kupic, ale nie obczailam gdzie. -
Emm > 18-09-2005, 21:53
Poratujcie mnie, bo zaraz mnie chuj jasny strzeli, bez kitu!!!
Kto instalowal juz w Stanach gg?????Albo tlena???Instaluje mi, a jak chce otworzyc z pulpitu ikonke i przeprowadzic instalacje( no wiecie o co chodzi) to mi sie pokazuje ten oto komunikat:
the document gg70.exe could not be opened because the application program that created it could not be found.
i ponizej malymi literkami:
could not find a translation extension with appropriate translators.
Jak nie zainstaluje gg, to wyjezdzam z tej Ameryki!!!! -
Gość > 18-09-2005, 22:01
hehe, masz racje stara!! co to za zycie bez gg!!! 8O ja nie jestem kumata niestey w tych sprawach i nie mam pojecia o co w tym moze chodzic ale trzyam kciuki za to by sie udalo i aby ujrzec jak najszybciej koperte w Twoja wiadomoscia na moim ekranie!! :wink: amerykanki pomozcie cosss -
MONIKA > 18-09-2005, 23:46
Ja mialam tlena w starym domu, w tym juz nie zakladam, bo wole przez tel gadac. -
Emm > 19-09-2005, 0:57
no niestety nie ze wszystkimi da sie pogadac przez telefon
wyslalam maila do pomocy technicznej gg, moze cos poradza, Najprawdopodobniej problem polega na tym, ze moi hosci maja system macintosh i nie wiem czy gg na nim dziala.Szlag mnie trafia, host lata i sie przejmuje, ja sie wkurzam, bo gg nie mam i nikle szanse ze zobacze i w ogole.Chyba musze sie z Adamem czeresniakiem pobratac, bo u niego w kompie moglam zainstalowac gg bez problemu. -
kasik > 19-09-2005, 5:21
Ja zainstalowalam, ale teraz sie nie moge polaczyc przez tego cholernego Nortona. Macie racje, co za zycie bez gg??? -
Emm > 21-09-2005, 3:25
kasik, siedzisz na necie???tak tylko sprawdzam
no wiec tak. Jechalam dzis sama samochodem.Najpierw po mojej miescinie, potem jechalam odebras mloda ze szkoly te dwa miasta dalej. Zgubilam sie, bo skrecilam nie tam gdzie potrzeba, ale szybko sie ogarnelam, luknelam na mape i jakos dojechalam.Sama, samiutenka, poradzilam sobie i jestem the best.
Z czeresniakiem randka przelozona na jutro, bo piekny dopiero z colorado wrocil.Boze, wpadne, czuje to. Gadalam z nim dzis ponad godzine przez telefon i bylo zajebiscie.
jestem bardzo zadowolona!!!!! -
kasik > 21-09-2005, 3:43
Emm jestes debesciara i dobrze o tym wiesz 8)
Umieram z ciekawosci jak bedzie jutro...i juz wyobrazam sobie (w privie napisalam przez rz :oops: ) Ciebie
Czasem tak bardzo bym chciala wiedziec jaka bedzie przyszlosc... :?
Cos zamulke zlapalam. W leb sie stukne porzadnie to moze mi przejdzie. -
kate-nasti > 21-09-2005, 10:15
Boshhhee kto to ten czeresniak??!?! Bo ja ogarnac nie moge! 8O :lol: :lol: