• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

Anjaa > 31-05-2012, 0:34

A ja wylatuje już 22 czerwca! Za równe 21 dni do UK!

rosario > 31-05-2012, 0:46

[quote name="dosiunia"]Jade, jade, jade! Wszystko załatwione na początku lipca samolot do Dublina i niestety nie odbiorą mnie z lotniska, bo to daleko, więc musze obczaić autobus z Dublina do Galway, ale chyba sobie poradzę, co?

Bardzo się cieszę! 4 dzieciaki: 8,6,2,0 w Oranmore, Galway w Irlandii, cudowna miejscówka![/quote]

na pewno dasz rade trzymamy kciuki

miejsce rzeczywiscie ciekawe, nad oceanem :-)

Aisling > 31-05-2012, 10:15

dosiunia, dzieci Ci akurat nie zazdroszcze! Hahaha. Ale poradzisz sobie na pewno Powodzenia!

alexandra085 > 31-05-2012, 20:11

Dosia widzę, ze konsekwentnie Irlandia po raz trzeci Galway- super! powodzenia

blackcar > 31-05-2012, 21:28

[quote name="Aisling"]dosiunia, dzieci Ci akurat nie zazdroszcze! Hahaha. Ale poradzisz sobie na pewno Powodzenia![/quote]

Niestety nie mogę sie z Toba zgodzic! Rok temu mialam 4 dzieciaczkow i musze przyznac ze byly grzeczne jak niejeden jedynak! Zazwyczaj dzieci z wieloletniej rodziny umieją sie dzielic, nie sa rozpieszczone(!!!), duzo pomagaja sobie nawzajem ( mi 5 latka pomagala z 8 mies bobasem czasem!!). Wiadomo czasem jest to uciazliwe jak sie jest jedna z taka gromadka, ale daje ci 99% pewnosci ze beda kochane i nie beda rozpieszczone, rozwydrzone! ( a wiadomo ze nie ma nic gorszego niz rozwydrzony dzieciak , bo nie dostał czegos).

Pozdrawiam i zycze Dosiunia powodzenia

marika1 > 31-05-2012, 22:48

ja tez mam czwórkę dzieci, bliźniaczki 1,5 roczka i dwie starsze 9 i 10. i jesli to jest trudne, to majac jedno dzieckow takim razie, to czyste wakacje bo przy t ej czwórce nie męczę się dużo, starsze pomagaja mi bardzo. to moze tak wygladac zle, ale to zalezy od dzieci - bo jak ktos wyzej powiedzial, czworka moze byc lepsza niz jedno rozpieszczone

dosiunia > 31-05-2012, 23:44

Ja miałam już kiedyś czwórkę, dokładnie 2 lata temu, było na prawdę extra! mało było momentów kiedy miałam wszystkie 4 na raz, albo jedno spało, albo 2 delegowałam na dwor albo do koleżanek jeszcze zależy czy mieszka się w mieście czy na wsi, bo rok temu na wsi była masakra, cały czas dzieciaki w domu - never again!

marika299 > 02-06-2012, 18:47

czy jest ktos,kto nie ma jeszcze znalezionej rodzinki na summer? czy jestem juz sama? :roll:

dosiunia > 02-06-2012, 19:23

marika, a Ty nie miałaś jechać do Irlandii od kończa czerwca??

marika299 > 02-06-2012, 19:26

chyba jednak nie:/ ( ---->patrz w Irladnie) ,ale mam nadzieje, ze jeszcze cos znajde
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia