• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

Klaudia_1990 > 16-07-2009, 10:41

Jeju dziewczyny, wczoraj nawet nie chciało mi się pisać, ale musiałam dosłać jeszcze jeden dokument, mianowicie oświadczenie apropo mojej wady serca. Wysłałam już z 10 lekarskich, ale to miało być ode mnie :mrgreen: Że naprawdę nic mi nie jest, nie wymagam opieki lekarskiej, i jestem świadoma, że w razie co, ubezpieczenie nie pokrywa kosztów leczenia związanych z moim sercem. Dosłałam, i dopiero od dziś mój au pair room jest aktywny

! No to teraz zobaczymy Rodzinki, zgłaszać się !

pogoda > 16-07-2009, 11:56

Hej Wszystkim,

jestem tu po raz pierwszy i z zaciekawieniem czytam Wasze wypowiedzi(sporo się można dowiedzieć ). Wczoraj wysłałam zgłoszenie do prowork i kobieta od razu do mnie zadzwoniła....mam już nawet dokumenty do wypełniania...licze na waszą pomoc w udzielaniu odpowiedzi na moje pytania odnośnie wyjazdu,a mam ich sporo Będzie to mój pierwszy wyjazd, więc wątpliwości jest wiele....

marlenao > 16-07-2009, 12:03

Witamy w naszym dość szerokim gronie Na prawie wszystkie pytania znajdziesz odpowiedzi na tym forum, tu jest dosłownie wszystko !

pogoda > 16-07-2009, 12:27

hej marlenao...właśnie tak siedzę i czytam teraz...jestem na 4 stronie ,bo postanowiłam poczytać od poczatku i trochę jeszcze przede mną....przybliz mi jak możesz swoją historię związaną z poszkuiwaniami, planami itp itd...bo zanim przeczytam wszystko to trochę się zejdzie

marlenao > 16-07-2009, 12:48

Napisałam Ci na PW, nie chcę zaśmiecać wątku

pogoda > 16-07-2009, 12:52

ok dzieki

dominikan@ > 16-07-2009, 13:00

Wiecie co !

Moja hostka właśnie napisała mi maila że host z mała przygotowują taką plandekę z moim imieniem i nazwiskiem żebym mogła ich łatwiej znalesć na lotnisku!!! He he ale zabawni oni są. Mała podobno bardzo się cieszy bo lubi robić takie pierdoły jak to dziecko

marlenao > 16-07-2009, 13:04

nic tylko sie cieszyc!! ja od mojej hostki dostalam maila z zyczeniami bezpiecznej podrózy itp... I ze odbiora mnie z hotelu w czwartek po szkoleniu xD

dominikan@ > 16-07-2009, 13:27

Ja dostałam już takie 3 że mnie odbiorą he he, 2 od hosta i 1 od hostki. Mam nadzieje ze poźniej tez będzie wszystko ok a nie tylko przez pierwszy tydzień bo różnie to bywa. Mają zamiar jeszcze do mie dzwonić na szkoleniu. Jejku to jeszcze tylko 3 dni!!

marlenao > 16-07-2009, 13:43

no ten czas tak szybko zleciał..ten rok na pewno zleci jeszcze szybciej..ani sie obejrzymy a bedziemy wracac do PL albo...rozpoczynac nasze zycie w USA!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia