• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Vorissa > 01-04-2008, 17:26

ja zaczęłam siwieć, na zmarszczki przyjdzie czas :lol:

Ninka Jones > 01-04-2008, 21:39

ja siwego wlosa jeszcze na swojej glowie nigdy nie znalazlam... ale zmarszczek jest pare na czole, o powiekach nie wspomne...

Ninka Jones > 01-04-2008, 21:39

ja siwego wlosa jeszcze na swojej glowie nigdy nie znalazlam... ale zmarszczek jest pare na czole, o powiekach nie wspomne...

Vorissa > 01-04-2008, 22:35

:lol: :lol: ja mam siwe bo mam platynowe pasemka :lol: :lol:

no i zmarszczki w okół ust - od ?miania

Vorissa > 01-04-2008, 22:35

:lol: :lol: ja mam siwe bo mam platynowe pasemka :lol: :lol:

no i zmarszczki w okół ust - od ?miania

Grizzly > 06-04-2008, 12:41

I znowu w?tek zaniedbuje ....

Jak wiecie koleżanka mnie wystawiła z wyjazdem i poleciał?m sama. Pierwszy dzie mialam spędzić w Edynburgu i tam spac, a drugi w Glasgow.. ale nawet 2 dni to stanowczo za mało.. zostałam w E. Magiczne miasto! Na pewno tam wróce na dłużej.. było cudownie <marzyciel> : )

A pozatym dzieciaki maj? ferie, i cały tydzien pracuje od rana do wieczora.. nie jest źle. Praktyczna różnica między tym kiedy s? w szkole to to że w dzień nie ?pie i nie siedze na kompie tylko ogl?dam z nimi tv, gamy w co? itd. Dzieci nie s? złe, więc nie jest źle. (m?dre zdanie )

W jeden dzien byli?my w parku, w innny w kinie, raz pojechali do koleżanki i kolegi na prawie cały dzień etc.

Pierwszy tydzień za mn?, zobaczymy jak będzie dalej.. oby tylko pogoda była bo nie chce aby siedzieli (i ja) cały dzien przed tv, czy grali na nintendo albo na kompie. A tak zawsze można i?ć do parku, i nie topić sie w błocie jednocze?nie. Budz? sie we mnie aupairskie ambicje ;P

Wiecie? Mimo że jest z nimi fajnie.. nie moge się doczekać aż wróce do domu..

Grizzly > 06-04-2008, 12:41

I znowu w?tek zaniedbuje ....

Jak wiecie koleżanka mnie wystawiła z wyjazdem i poleciał?m sama. Pierwszy dzie mialam spędzić w Edynburgu i tam spac, a drugi w Glasgow.. ale nawet 2 dni to stanowczo za mało.. zostałam w E. Magiczne miasto! Na pewno tam wróce na dłużej.. było cudownie <marzyciel> : )

A pozatym dzieciaki maj? ferie, i cały tydzien pracuje od rana do wieczora.. nie jest źle. Praktyczna różnica między tym kiedy s? w szkole to to że w dzień nie ?pie i nie siedze na kompie tylko ogl?dam z nimi tv, gamy w co? itd. Dzieci nie s? złe, więc nie jest źle. (m?dre zdanie )

W jeden dzien byli?my w parku, w innny w kinie, raz pojechali do koleżanki i kolegi na prawie cały dzień etc.

Pierwszy tydzień za mn?, zobaczymy jak będzie dalej.. oby tylko pogoda była bo nie chce aby siedzieli (i ja) cały dzien przed tv, czy grali na nintendo albo na kompie. A tak zawsze można i?ć do parku, i nie topić sie w błocie jednocze?nie. Budz? sie we mnie aupairskie ambicje ;P

Wiecie? Mimo że jest z nimi fajnie.. nie moge się doczekać aż wróce do domu..

Edi > 06-04-2008, 13:41

Szkoda,ze nie wiedzialam ze bedziesz.Mieszkam w Edinburghu od ponad dwoch lat.Nie jestem juz au pair,ale czasami na to formum zagladam.I z jednym sie zgadzam,magiczne miasto,uwielbiam je.

Edi > 06-04-2008, 13:41

Szkoda,ze nie wiedzialam ze bedziesz.Mieszkam w Edinburghu od ponad dwoch lat.Nie jestem juz au pair,ale czasami na to formum zagladam.I z jednym sie zgadzam,magiczne miasto,uwielbiam je.

Ninka Jones > 06-04-2008, 14:09

pierwsza rodzinka z tamtego roku ktora byla mna powaznie zainteresowana byla spod Edinburgha ale jak dla mnie to za daleko od Londynu a tez byli czarni i mieli slicznego bobasa
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia