-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 04-12-2007, 17:08
jest ?wietn? dziewczyn?. bardzo utalentowan? i niezwykle mił?taka zwyczajna, pokręcona trochę w życiu bym jej na ulicy nie poznała fajnie nam się ?piewało, usłyszałam pare komplementów na swój temat :lol: potem zdjęcia, autografy i koniec warsztatów
kiedy masz ten egzamin? -
WAMPIREK > 05-12-2007, 14:45
Cenię takich ludzi,którzy pomimo jakiego? sukcesu dalej s? sob? i nie lekceważ? innych.
Ninka,POWODZENIA dzisiaj :* -
Ninka Jones > 05-12-2007, 16:17
przydało siębyło fajnie tylko mózg gdzie? zgubiłam :lol: -
edyta_s > 05-12-2007, 17:03
no to superja tez, ciezko byc soba w pewnych sytuacjach
a z egzaminem to do kogo pytanie? -
Ninka Jones > 05-12-2007, 21:20
do Ciebie Edyta
a Ty jaki poziom pisała??
dziewczyny, ale mi sie udały zakupy!zaraz pisze na flogu -
edyta_s > 06-12-2007, 15:21
aajutro mam egzamin, dzisiaj 3h jazdy, chyba umre;p
polski podst, dzisiaj ang tez podst, ale jak na podstawe to ten ang calkiem trudny byl:/ a jak u Ciebie? -
Ninka Jones > 06-12-2007, 16:34
masakra.
jestem zła, wykończona... nie mam siły na nic, a tu jeszcze tyle do zrobienia
je?li chodzi o mature z ang, to pisanie spoko (rozprawka - wady i zalety), ale słuchanie, zwłaszcza pierwsza czę?ć była beznadziejna, czytanie dosyć proste, jak na to co przeżyłam na FCE 8O
a się tak wkurzyłam przed wyj?ciem ze szkoły... przysłali dzisiaj te zgłoszenia do "Dekalogu" tego konkursu co opowiadanie ostatnio pisałam i poszłam po to z sorem-dyrektorem do sekretariatu, bo ja to mam powypełniać i wysłać (w ogóle to opowiadanie jednej koleżanki kazał mi jeszcze sprawdzić 8O ). i dyrektorka złapała mnie za ręke i pyta gdzie idę. ja jej mówię że do domu bo jestem wykończona, wła?nie pisać skończyłam (była 12.20). a ona że nigdzie nie idę bo za 15 minut mam za?piewać dla grupy litewskiej która przyjechała na wymianę. ja jej mówię że nie ma mowy, bo bez przygotowania w życiu nie za?piewam. jakby wczoraj powiedziała to jeszcze... ona że to żaden problem bla bla bla. mówię jej że idę do domu i NA PEWNO nie za?piewam. ona że mam to przemy?leć i zaraz przyj?ć jej powiedzieć. powiedziałam że nie będę ?piewać i już tam nie wróciłam. wzięłam rzeczy z szatni i my?lałam że wyjdę z siebie! jestem chodz?cymi zwłokami, niewyspana, bez mózgu, a do 15 muszę posprz?tać ?wi?tecznie pokój... bo na 15 do szkoły na próbę na minimum 2 godziny, bo za tydzień jaki? występ w domu kultury na spotkaniu opłatkowym. chyba się tego WOSu na jutro nie nauczę
chcę odpocz?ć... -
Yoanna > 06-12-2007, 19:37
ja tez chce odpoczac.. ale ejszcze tydzien meki.. potem kolejny tylko praca i lece do pl. jak ten czas zlecial! -
WAMPIREK > 06-12-2007, 20:16
Bidulka :*
Qrcze niektorzy ludzie w ogole nie maja pojecia,ze nie mozna sobie od tak czegos zaspiewac :/
Odpoczywaj Ninus :*
Ja sie wykanczam kaszlem...rozrywa mi doslownie pluca(
Ide zaraz do chłopaków na próbę,aczkowiel ?piewać nie zamierzam...ooo nie ! -
Ninka Jones > 06-12-2007, 20:31
kuźwa
dlaczego cały czas tracę co? co kocham?!