• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

ewa0209 > 18-10-2014, 11:54

Ja tez jestem w APiA i na otwarcie profilu czekałam dwa miesiące. Moja konsultantka miała trudności z poinformowaniem mnie na jakim etapie jest moja aplikacja, stale musiałam się upominać. Oddałam sprawę do Warszawy i o dziwo na drugi dzień miałam już otwarty profil. 

pau.lina > 20-10-2014, 16:39

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź.
    Właśnie teraz jakoś miesiąc mija i kurczę dalej nic nie wiem.
    Najgorzej jak ktoś się mnie pyta na jakim etapie jest aplikacja a ja sama nie mam pojęcia, co się z nią dzieje.
    Uzbroję się w cierpliwość jeszcze w tym tygodniu ale w następnym zadzwonię też już najwyżej do Warszawy, bo zależy mi aby jak najszybciej wyjechać.
    Poza tym już nie mogę doczekać się, jak zobaczę jakie rodziny będą na moim profilu i poszukiwanie tej idealnej. ; )

yamisouls > 23-10-2014, 6:22

na nic nie czekaj, dzwon codziennie do warszawy i sie przypominaj! otworzenie tej aplikacji to naprawde jest praca na max kilka godzin wiec nie ma powodu zeby czekac miesiacami

pau.lina > 24-10-2014, 19:05

Też mi się właśnie tak wydaje.
    Nie mam pojęcia dlaczego to trwa tak długo.
    Obawiałam się, że znalezienie rodziny trochę potrwa ale oczekiwanie tyle na samo otwarcie profilu..
    Mam nadzieję, że do końca października zostanie to już załatwione a później już będę musiała czekać na perfect match.
    Nie chciałabym nowego roku witać w Polsce a z drugiej strony też ciężko będzie wyjechać np. tydzień przed świętami, dlatego wierzę, że moja rodzina pojawi się w miarę szybko. Przestudiowałam wiele blogów i czytałam forum więc mniej więcej wiem, jakie pytania powinnam zadawać rodziną i o jakie rzeczy upewnić się jeszcze przed wybraniem.
    Jak tylko będę już miała profil otwarty z pewnością i tak zwrócę się do Was na forum z prośbą o małe podpowiedzi odnośnie rodzin. ; )

MrsHummster > 26-10-2014, 21:05

Baby (i chłopy!) leci ktoś do NY 15 grudnia?? I can't believe, że póki co lecę sama... Smutno jakoś

nutella > 29-10-2014, 15:54

MrsHummster napisał(a):Baby (i chłopy!) leci ktoś do NY 15 grudnia?? I can't believe, że póki co lecę sama... Smutno jakoś
    kurcze. musi być ciężko tak przed samymi świętami

ewa0209 > 05-12-2014, 15:58

Hej dziewczyny jakos tu cicho ostatnio, czy żadna z Was nie planuje wyjazdu w najbliższym czasie?

Piszcie co u Was. Jak poszukiwania? Pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia