• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 31-03-2008, 22:31

a ja nie wiem gdzie mnie poniesie. jeszcze nie chce starosci...

Vorissa > 31-03-2008, 22:45

ja też nie chce staro?ci, bom na razie młodziutka... ale moje plany s? dalekosiężne :roll: :roll: :roll: ja mam kilka scenariuszy na życie, w zależno?ci od tego kim będę po studiach i jakie w ogóle studia wybiorę - no i gdzie. :roll: :roll: cała ja. tylko w obłokach siedzę :lol: :lol:

Vorissa > 31-03-2008, 22:45

ja też nie chce staro?ci, bom na razie młodziutka... ale moje plany s? dalekosiężne :roll: :roll: :roll: ja mam kilka scenariuszy na życie, w zależno?ci od tego kim będę po studiach i jakie w ogóle studia wybiorę - no i gdzie. :roll: :roll: cała ja. tylko w obłokach siedzę :lol: :lol:

idril > 31-03-2008, 23:04

[quote name="Vorissa"]ja też nie chce staro?ci, bom na razie młodziutka... ale moje plany s? dalekosiężne :roll: :roll: :roll: ja mam kilka scenariuszy na życie, w zależno?ci od tego kim będę po studiach i jakie w ogóle studia wybiorę - no i gdzie. :roll: :roll: cała ja. tylko w obłokach siedzę :lol: :lol:[/quote]

ja tez :oops: :lol:

idril > 31-03-2008, 23:04

[quote name="Vorissa"]ja też nie chce staro?ci, bom na razie młodziutka... ale moje plany s? dalekosiężne :roll: :roll: :roll: ja mam kilka scenariuszy na życie, w zależno?ci od tego kim będę po studiach i jakie w ogóle studia wybiorę - no i gdzie. :roll: :roll: cała ja. tylko w obłokach siedzę :lol: :lol:[/quote]

ja tez :oops: :lol:

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:37

bo od tego mamy mlodosc - marzen, planow, zycia z dnia na dzien i zmieniania swoich pogladow/decyzji etc nieoczekiwanie

przynajmniej moja mlodosc na tym polega...

jeszcze duzo przede mna, na pewno sie nie chce teraz zestarzec... ale pare zmarszczek juz mam przez Patryka

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:37

bo od tego mamy mlodosc - marzen, planow, zycia z dnia na dzien i zmieniania swoich pogladow/decyzji etc nieoczekiwanie

przynajmniej moja mlodosc na tym polega...

jeszcze duzo przede mna, na pewno sie nie chce teraz zestarzec... ale pare zmarszczek juz mam przez Patryka

Yoanna > 01-04-2008, 13:35

zmarszczki mam od dawna, teraz siwieje hehehe

Yoanna > 01-04-2008, 13:35

zmarszczki mam od dawna, teraz siwieje hehehe

Vorissa > 01-04-2008, 17:26

ja zaczęłam siwieć, na zmarszczki przyjdzie czas :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia