-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Aisling > 29-03-2011, 19:17
Oh, to niedobrze! Może oni coś kręcą? Weź Ty ich przyciśnij, co? ;> Powiedz, że za tydzień nie będzie Cię już na bilet stać, czy cóś
A ja właśnie miałam swoją kolejną jazdę (samochodem ofc) i jak ostatnio po się poryczałam, tak teraz jestem bardzo z się zadowolona. Intruktor był zadowolony z mojego łuku, a i jakoś tak mi się spokojnie jeździło.Może to wszystko ma jakiś podświadomy związek ze znalezieniem rodzinki? jakaś mniej nerwowa się staje, haha. -
awmygod > 29-03-2011, 20:39
[quote name="Aisling"]Oh, to niedobrze! Może oni coś kręcą? Weź Ty ich przyciśnij, co? ;> Powiedz, że za tydzień nie będzie Cię już na bilet stać, czy cóś
A ja właśnie miałam swoją kolejną jazdę (samochodem ofc) i jak ostatnio po się poryczałam, tak teraz jestem bardzo z się zadowolona. Intruktor był zadowolony z mojego łuku, a i jakoś tak mi się spokojnie jeździło.Może to wszystko ma jakiś podświadomy związek ze znalezieniem rodzinki? jakaś mniej nerwowa się staje, haha.[/quote]
AAAAAAAAAAAA! Hell yes, wybrali mnie!
I gratuluje, oczywiście zdasz za pierwszym razem -
awmygod > 29-03-2011, 20:41
[quote name="Aisling"]Oh, to niedobrze! Może oni coś kręcą? Weź Ty ich przyciśnij, co? ;> Powiedz, że za tydzień nie będzie Cię już na bilet stać, czy cóś
A ja właśnie miałam swoją kolejną jazdę (samochodem ofc) i jak ostatnio po się poryczałam, tak teraz jestem bardzo z się zadowolona. Intruktor był zadowolony z mojego łuku, a i jakoś tak mi się spokojnie jeździło.Może to wszystko ma jakiś podświadomy związek ze znalezieniem rodzinki? jakaś mniej nerwowa się staje, haha.[/quote]
AAAAAAAAAAAA! Hell yes, wybrali mnie!
I gratuluje, oczywiście zdasz za pierwszym razem -
Aisling > 29-03-2011, 20:45
Dziękuje, oczywiście, że zdam, hahaa
Widzisz, wykrzyknęłabym tutaj entuzjazmem zaskoczenia, ale zrobiłam to przed chwilą, więc nie będę zgrywać niepoinformowanej, haha. Ale tak czy siak bardzo Ci gratuluję.I się mega cieszę. -
awmygod > 29-03-2011, 21:06
[quote name="Aisling"]Dziękuje, oczywiście, że zdam, hahaa
Widzisz, wykrzyknęłabym tutaj entuzjazmem zaskoczenia, ale zrobiłam to przed chwilą, więc nie będę zgrywać niepoinformowanej, haha. Ale tak czy siak bardzo Ci gratuluję.I się mega cieszę.[/quote]
Ja rzecz jasna też :lol: i dzięki za support -
Aisling > 29-03-2011, 21:20
[quote name="awmygod"]
Widzisz, wykrzyknęłabym tutaj entuzjazmem zaskoczenia, ale zrobiłam to przed chwilą, więc nie będę zgrywać niepoinformowanej, haha. Ale tak czy siak bardzo Ci gratuluję.I się mega cieszę.[/quote]
Ja rzecz jasna też :lol: i dzięki za support[/quote]
Bardzo proszę. Polecam się na przyszłośćI oczywiście czekam na relacje z UK. Kto wie, czy ja się tam nie znajdę za rok. Chyba, że tak pokocham Hiszpanię, że zapragnę tam wrócić na zawsze. xD -
awmygod > 29-03-2011, 21:22
[quote name="Aisling"]
[quote name="awmygod"]
Ja rzecz jasna też :lol: i dzięki za support[/quote]
Bardzo proszę. Polecam się na przyszłośćI oczywiście czekam na relacje z UK. Kto wie, czy ja się tam nie znajdę za rok. Chyba, że tak pokocham Hiszpanię, że zapragnę tam wrócić na zawsze. xD[/quote]
Ty przynajmniej opalona wrócisz!spoko -
Aisling > 29-03-2011, 21:38
Chciałaś powiedzieć zjarana na maksaAle nawet jeśli to przynajmniej nikt mi już nie powie, że jestem niemal przezroczysta Co mi osobiście wcale nie przeszkadza -
awmygod > 29-03-2011, 21:54
[quote name="Aisling"]Chciałaś powiedzieć zjarana na maksaAle nawet jeśli to przynajmniej nikt mi już nie powie, że jestem niemal przezroczysta Co mi osobiście wcale nie przeszkadza [/quote]
Ja tam lubię moja białą skóre ]:-> -
Aisling > 29-03-2011, 21:59
[quote name="awmygod"]
[quote name="Aisling"]Chciałaś powiedzieć zjarana na maksaAle nawet jeśli to przynajmniej nikt mi już nie powie, że jestem niemal przezroczysta Co mi osobiście wcale nie przeszkadza [/quote]
Ja tam lubię moja białą skóre ]:->[/quote]
No ja właśnie też i nie wiem jak ja ogarnę się z nią w tej Hiszpani, bo jednak słońce to nie to samo co u nas mająFaktory miliard pięćset by się przydały No ale dobra, koniec o wakacjach. Czas wracać do nauki