• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

karolinka > 13-07-2009, 17:38

Dzona ja tez chce jechac w przyszlym roku ;]

a mozna od razu powiedziec w jakies sie chce byc agencji? czy kto to przydziela?

89dzoana89 > 13-07-2009, 17:41

Jesli chodzi o zmiane amerykanskiej agencji to nie jest to takie skomplikowane

Ja musialam podpisac nowa umowe tylko i zaswiadczenie zdrownotne na nowym papierku

Dziewczyny do roboty!!!!

Kazdy dzien cenny!!

Nie chcialabym zeby ktos musial skonczyc jak ja...choc ja nie bede narzekac!!

UK wyjdzie mi na dobre :mrgreen:

Ja teraz jasno okrezle ze chce do APC;P

Choc w tym roku jesli dalej ciaglabym wyjazd to bylabym w oby dwoch

Bo z tamtej nie rezygnowali tylko dodatkowo mnie do 2 chcieli dac :lol:

karolinka > 13-07-2009, 17:43

no na pewno wyjdzie ;] podszkolisz ang i wydaje mi sie, ze rodzinki beda przychylniej patrzec na Ciebie

Klaudia_1990 > 13-07-2009, 18:13

Jaka ja durna jestem xD Zadzwonilam do Cebuli spytac w jakiej agencji jestem a przeciez w umowie z milion razy pisało Au Pair Care xD A ja durna pipa zapomniałam hahah :>

DoKarolinki i dziewczyn które jeszcze się zastanawiają. Jeśli macie pieniądze to walić gawo i prowork, uderzajcie do CC. Tam sie placi dopiero po znalezieniu rodzinki, co prawda duzo więcej , ale gdybym miala w tej chwili kase to bym sie nie zastanawiała.

To, że agencje nie informują ludzi w jakiej są agencji jest tylko 1 rzeczą, którą robią źle :]

Dowiedziałam sie, że jutro mam otrzymać z USA akceptację , i od jutra mój profil będzie już przeglądany przez rodzinki Zobaczymy czy to się ziści.

cailet > 13-07-2009, 18:22

Klaudia ----> to super !!! Czyli poszło całkiem szybko

Przemo > 13-07-2009, 18:35

Ja jestem w CC i powiem wam, do tej pory z tą agencją nie miałem żadnych problemów. Moja kumpela też wyjeżdżała z CC i bardzo sobie chwaliła.

Klaudia_1990 > 13-07-2009, 18:37

Noooo )) Cieszę się, oby tylko rodzinki zaczęły się szybko zgłaszać. Myślałam o zgłoszeniu się do CC, ale jak pomyślałam, że od nowa mam zbierać te referencje, to dziękuję :mrgreen:

karolinka > 13-07-2009, 18:42

hmmm ja mam jeszcze troche czasu, zeby sie zastanowic.. zobaczymy jeszcze ;]

tez kilka osob mi mowilo, ze CC to fajana agencja..ale pozyjemy zobaczymy ;]

Klaudia a ty kiedy zamierszasz wyjechac?

Klaudia_1990 > 13-07-2009, 19:07

Ja bym chciała już , zaraz. Najszybciej jak tylko się da :!:

nina15 > 13-07-2009, 22:33

hej dziewczyny a słyszałyście o aupair in America. wlasnie znalazlam ich stronke i wyjazd jest za free. poza tym caly aupair profil wypelnia sie samemu wlacznie z wczytywaniem wszystkich aplikacji do systemu...hmmm
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia