-
-
Re: PROWORK
karolinka > 13-07-2009, 17:38
Dzona ja tez chce jechac w przyszlym roku ;]
a mozna od razu powiedziec w jakies sie chce byc agencji? czy kto to przydziela? -
89dzoana89 > 13-07-2009, 17:41
Jesli chodzi o zmiane amerykanskiej agencji to nie jest to takie skomplikowane
Ja musialam podpisac nowa umowe tylko i zaswiadczenie zdrownotne na nowym papierku
Dziewczyny do roboty!!!!
Kazdy dzien cenny!!
Nie chcialabym zeby ktos musial skonczyc jak ja...choc ja nie bede narzekac!!
UK wyjdzie mi na dobre :mrgreen:
Ja teraz jasno okrezle ze chce do APC;P
Choc w tym roku jesli dalej ciaglabym wyjazd to bylabym w oby dwoch
Bo z tamtej nie rezygnowali tylko dodatkowo mnie do 2 chcieli dac :lol: -
karolinka > 13-07-2009, 17:43
no na pewno wyjdzie ;] podszkolisz ang i wydaje mi sie, ze rodzinki beda przychylniej patrzec na Ciebie -
Klaudia_1990 > 13-07-2009, 18:13
Jaka ja durna jestem xD Zadzwonilam do Cebuli spytac w jakiej agencji jestem a przeciez w umowie z milion razy pisało Au Pair Care xD A ja durna pipa zapomniałam hahah :>
DoKarolinki i dziewczyn które jeszcze się zastanawiają. Jeśli macie pieniądze to walić gawo i prowork, uderzajcie do CC. Tam sie placi dopiero po znalezieniu rodzinki, co prawda duzo więcej , ale gdybym miala w tej chwili kase to bym sie nie zastanawiała.
To, że agencje nie informują ludzi w jakiej są agencji jest tylko 1 rzeczą, którą robią źle :]
Dowiedziałam sie, że jutro mam otrzymać z USA akceptację , i od jutra mój profil będzie już przeglądany przez rodzinkiZobaczymy czy to się ziści. -
cailet > 13-07-2009, 18:22
Klaudia ----> to super!!! Czyli poszło całkiem szybko -
Przemo > 13-07-2009, 18:35
Ja jestem w CC i powiem wam, do tej pory z tą agencją nie miałem żadnych problemów. Moja kumpela też wyjeżdżała z CC i bardzo sobie chwaliła. -
Klaudia_1990 > 13-07-2009, 18:37
Noooo)) Cieszę się, oby tylko rodzinki zaczęły się szybko zgłaszać. Myślałam o zgłoszeniu się do CC, ale jak pomyślałam, że od nowa mam zbierać te referencje, to dziękuję :mrgreen: -
karolinka > 13-07-2009, 18:42
hmmm ja mam jeszcze troche czasu, zeby sie zastanowic..zobaczymy jeszcze ;]
tez kilka osob mi mowilo, ze CC to fajana agencja..ale pozyjemy zobaczymy ;]
Klaudia a ty kiedy zamierszasz wyjechac? -
Klaudia_1990 > 13-07-2009, 19:07
Ja bym chciała już , zaraz. Najszybciej jak tylko się da :!: -
nina15 > 13-07-2009, 22:33
hej dziewczyny a słyszałyście o aupair in America. wlasnie znalazlam ich stronke i wyjazd jest za free. poza tym caly aupair profil wypelnia sie samemu wlacznie z wczytywaniem wszystkich aplikacji do systemu...hmmm