-
-
Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.
MONIKA > 18-08-2005, 15:26
Oj upolujesz, jak tylko bedziesz chciala. Ja pamietam sweter, salik, okulary sloneczne, buty i drobiazgi z tej wycieczki przytostalam.
Fajowo bylo, ale to juz rok. 8)
TYlko japonki sa made in Brasil. :wink: -
monica07 > 21-08-2005, 17:41
upolowalam wielkie okulary sloneczne, jakies drobiazgi ale niestety kiecki jakiej chcialam nie bylo. wszytskie Mki i Lki. Normalnie w Polsce bylyby dobre a tu? BIG HUGE ENORMOUS ehhehe
S-ek nie mieli juz. Poza tym o 20stej wszystkie sklepy z ciuchami pozamykali i bylam zla. Nie powinnysmy byly tracic tyle czasu na jedzenie
ja chce takie biale spodnie jak masz na zdjeciu na flogu -
MONIKA > 21-08-2005, 18:42
To idz do H&M. Od nich mam dwie pary bialych i czarne. 8) Wygodne i bez prasowania. :lol: -
nikka > 21-08-2005, 18:42
Wielkie okulary sloneczne..........uwielbiam takieOstatnio tez sobie takie zakupilam, wygladam w nich jak mucha :wink: , ale sa super! -
agulka > 21-08-2005, 23:14
oj z rozmiarami to uwazaj slonko. oni tu maja wszystko wielkie. ich "s' to jest tak jak nasze 'm"ale co sie dziwic jak oni ciagle jedza.. :lol: -
Gość > 22-08-2005, 7:58
ja bym sie podbudowala chociaz ze taka malutka jestem
a powaznie mowiac, tutaj w Finlandii mamy znowu z kumpela problem ze stanikami, tzn ja nie tak bardzo jak ona - wg finskich standardow ja mam 70A a ona 70AA!! (w PL mialam 70-75B) -
monica07 > 22-08-2005, 16:50
monka pojde od razu jak bede miala okazje. mam nadzieje ze jeszcze beda bo sa zajebiste.
bez kitu mozna sie podbudowac w tych stanach. przymierzasz M-ke kiecke i za luzna w pasie 8) heheheh. od dzis na pytanie jaki nosze rozmiar odpowiadam S hehehehe 8)
ciekawe jak jest ze stanikami... moze w druga strone co? fajnie by bylo -
MONIKA > 22-08-2005, 18:09
No tak jest. Ja koszulki mam tylko eski, a spodnie 38, albo 36. :lol:
Zaklamani ci Amerykanie rozmiarowo. :?
Ja przystopowalam z szopingiem, bo oszczedzam, ale na poczatku, macie pelne prawo rozpierniczac cele "pensje" na szmatki. :lol: -
monica07 > 23-08-2005, 23:20
monka to mnei pocieszylas bo ja juz po nocach nei spie i mysle na co wydam moje zielone.
a myslam ze bede oszczedzac ; )
napisz jak jest z rozmiarami stanikow -
MONIKA > 24-08-2005, 1:59
Tez pomniejszone, a jakze. :lol:
Tzn sztucznie zanizone.