• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

dosiunia > 20-05-2012, 21:54

chyba tak zobaczymy jak będzie tym razem ^^

blackcar > 20-05-2012, 22:16

dosiunia, gratuluje serdecznie!

Ja wciaz szukam, jakis fatum nade mna krazy chyba heh

Katasza > 20-05-2012, 23:28

Gratulacje!

Do trzech razy sztuka z tą Irlandią

dosiunia > 21-05-2012, 23:23

Dziewczyny, nie wiem czy to ja mam takie szczescie czy cos...

ugadałam sie z rodzinką, że bede przes 15/06, więc zabookowałam bilet na 13/06... miałam male problemy z płatnoscia, ale dostałam kod i myslalam, że lot jest zarezerwowany. Dziś wychodzę z wykładu sms od: Lizzie Dublin, mojej 'nowej' hostki.

Że jej obecna operka chyba będzie musiała zostać do lipca, bo jej przyszła praca w Hiszpani sie przesuneła i ze zadzwoni dzis i da znać.

A ja panika, przecież bilet zabookowany!

W każdym razie okazało się, że na szczescie bilet sie nie zarezerwował uf. Kasa nie przepadnie i wszystko gra.

Oczywiście hostka nie zadzwoniła, na skajpie jej nie ma i ja totalnie nie wiem co mam robić...

Na dodatek napisała do mnie dzis moja poprzednia hostka, za ktora srednio przepadam, że moze chcialabym przyjechac...

totalnie nie wiem, co mam robic, juz drugi raz sie umawia ze mna na skajpie i nie przychodzi, boje sie, że to jakieś dziwne kombinacje i nie wiem co będzie jak przyjade? Jak będzie dalej robiła problemy, co mam robic? Co myślicie?

marika1 > 22-05-2012, 0:44

powiedz jej, ze to dla Ciebie ważne i zależy Ci na tej rozmowie, żeby wszystko ustalić. Bo trochę niepoważnie z jej strony - nie tylko au-pair, ale wg. mnie, i hości powinni się starać w tych relacjach ...

a tłumaczy się chociaż z tego, że nie pojawia się na skejpiew omowionym czasie?

dosiunia > 22-05-2012, 0:55

wcześniej napisąła sms, że mąż musiał wrocic do pracy i musiała polozyc dzieciaki spac niby... a dzis nic..

marika1 > 22-05-2012, 16:04

no to totalnie niepoważnie... do trzech razy sztuka, spróbuj jeszcze raz z nią się umówić na rozmowę, a jak nie to nie... nie będziesz przecież wiecznie wyczekiwała, aż ona wreszcie znajdzie chwilę... takie moje zdanie

dosiunia > 22-05-2012, 16:40

Boję się, że jak juz teraz robi problemy to jak będe na miejscu też będzie, coraz bardziej przekonuje się, żeby tam nie jechać...

Anjaa > 22-05-2012, 17:31

Dosiunia!

Ja bym na Twoim miejscu odpuściła.. na razie. Niestety miałam podobny problem z moim wyjazdem, ponieważ Host okazał się być niepoważny i nie chciałam ryzykować jak będzie na miejscu.

marika1 > 22-05-2012, 17:48

no bo im też powinno zależeć, a nie, jak chce to się odezwie, a jak nie ma ochoty to nie...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia