• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

89dzoana89 > 12-07-2009, 23:12

Mi to ta cala kierowniczka Gawo napisala;p

Z reszta jakbyscie zobaczyly jak wyglada wasza aplikacja w Interexchange....zamalka!!!!

Wszystko tylko beznadziejnie zeskanowane...jak zobaczylam swoja to nic dziwnego ze nie ma chetnych rodzin!!!!

Dzwonicie, kloccie sie i przenoscie papiery!!!!!!!!!!!!!!!!!

nina15 > 13-07-2009, 15:23

to do jakiej agencji trafilas mozesz sprawdzic na umowie zreszta na wszystkich formularzach jest nazwa agencji na samej gorze.

karolinka > 13-07-2009, 15:47

a Gawo z jaka agencja wspołrpacuje?

bo prowork i gawo to jzu chyba osobne firmy...

89dzoana89 > 13-07-2009, 16:18

Gawo wspolpracuje napewno z Interexchange i AuPairCare.

Wydaje mi sie ze Prowork tak samo...

Ja jak dostalam papiery do wypelnienia to nie pisalo na gorze ze to agencja Inter.... tylko na APC ma swoje logo na aplikacji do wypelnienia.

karolinka > 13-07-2009, 16:57

dzieki Dzona ;]

ja sie bede zastanawiala nad CC i Gawo..

ale mam jeszcze troche czasu ;]

skoro wspolpracuja z dwiema agencjami, to powinni inf operki, do jakiej agencji trafiaja...

89dzoana89 > 13-07-2009, 17:14

Mi powiedzieli dopiero jak zapytalam...wczesniej sama nie zdawalam sobie sprawy ze wspolpracuja z dwiema.

Dopiero po pytaniu o au pair room uslyszalam te niekorzystna dla siebei wiadomosc...

Gdybym byla wczesniej w APC, jakas rodzinka by mi sie trafila to pewnie wyjazd wypalilby...ale ze wzgledu na zwloke i inne komplikacje zadowole sie UK

Lece za dokladnie miesiac :mrgreen:

karolinka > 13-07-2009, 17:16

to chamskie, ze strony agencji, ze nie informuje ludzi w jakiej sa agencji...;/

ale UK chyba nie jest az takie zle ;]

do USA pojedziesz ;]

a na ile jedziesz do UK?

89dzoana89 > 13-07-2009, 17:24

Planuje posiedziec w UK rok, ale gdzies w maju zaczac zalatwiac dokumenty do wyjazdu do USA

Gadalam z babka z Gawo i powiedziala ze bede musiala nowa umowe podpisac, zaswiadczenie o stanie zdrowia i referencje bede miala nowe Najwyzej wyskocze do Pl na kilka dni zeby to zalatwic a potem bede w UK czekala na rozwoj wydarzen 8) Rodzinka z UK wie ze marza mi sie Stany wiec zrozumieja :lol:

89dzoana89 > 13-07-2009, 17:27

Dziewczyny jesli potrzebujecie motywacji do tego zeby zaczac wyklocac sie o przeniesienie z Interexchange do APC to mam jeden niezawodny.

Posiadam linka do swojej aplikacji w tej agencjii :mrgreen:

Nie ma sie czym chwalic bo to jedna wielka tragedia ale podziele sie z zainteresowanymi!!

Nine juz zmotywowalam chyba :mrgreen: !!

nina15 > 13-07-2009, 17:36

hehe , po prostu jak w tym kabarecie "witki mi opadły'' ;]

aupair room przy tym to exclusive ;/ przykro mi ze przez to ten wyjazd Tobie nie wypalił, i teraz to sama sie boje czy moj wypali. przeciez zmiana agencji to wypelnianie tych wszystkich papierów od nowa!! zalamac sie idzie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia