• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Grizzly > 28-11-2007, 0:36

CO nie zmienia faktu, że bez makijarzu ?liczny jest ;-)

pawlok > 28-11-2007, 0:47

nooo, czasami wyglada jak kobieta ale co tam no i ladna musisz miec ciocie...

mi nie przeszkadza to,ze jego maluja. Teraz. Bo na poczatku sama jak ogladalamjego fotki to myslalam "matko umalowany facet"... ale, on jest taki slodki

najpierw zakochalam sie w jego muzyce, przez te emocje, ktore wklada w kazda piosenke, a pozniej w nim sie bujnelam platonicznie

a Ty Grizzly szalejesz za kims platonicznie?

edyta_s > 28-11-2007, 1:08

nienormalne;d ja tam nigdy nie szalalam za gwiazdami jak wy, nawet jak mialam 10 lat

pawlok > 28-11-2007, 1:21

WAMPIREK > 28-11-2007, 14:14

No wreszcie dotarłam do Ciebie Ninko ...Ufff

Ja się chyba nie będę powtarzać.To co masz wiedziec to juz wiesz.

Dodam tylko tyle,ze..

Ninka, Twoja mama Ciebie kocha i bede to powtarzac w nieskonczonosc !

NATOMIAST...nie kazda milosc jest taka sama,nie kazda jest tak pieknie opisana jak w podręczniku.

S? różne typy rodziców,jedni kompletnie nie przejmuj? się swoimi dziećmi,drudzy wręcz nadto...Tak źle i tak niedobrze ,można by było napisać. Będ?c rodzicem chce się dla swojego dziecka jak najlepiej, jednakze to nie jest takie jasne i proste.

Ja swojego czasu tez mialam powazne zatargi z moja mama i sadzilam,ze j? nienawidzę i marzylam by jak najszybciej wyniesc sie z domu.

Jednakze wszystko sie zmienia, my sie zmieniamy,rodzice sie zmieniaja itd. Trzeba pamietac,ze dzieli nas pokolenie,i to zupelnie inne !

Ninka,nie musisz byc najlepsza przyjaciółk? Twojej mamy ,ani Ona nie musi być Twoj?. Ale uwierz mi,że Ona nie robi Tobie tego by Tobie zaszkodzić ! Po prostu Ciebie kocha !Może trochę inaczej,może nie tak jak powinna ,ale kocha i stara się Ciebie w jaki? sposób chronić...

Jednakże co jeszcze dodam.Ja strasznie liczyłam się i liczę ze zdaniem bliskich mi osób,więc ciężko mi się w sumie im przeciwstawić (chociaż teraz już łatwiej).

Jednakże TO JEST NASZE ŻYCIE i mamy prawo decydować o sobie ,bo w końcu to my będziemy tego żałować b?dź wypominać sobie niewykorzystanej szansy b?dź też się cieszyć z sukcesu.

Ninka,proponuję Tobie porozmawiać z mam?...ale tak szczerze.Powiedzieć "mamo,chce z Tob? porozmawiac,ale szczerze i na spokojnie" ,powiedziec co nas boli, co sie nie podoba i dlaczego tak sie dzieje...wierze,ze to pomoze.Może nie od razu uda się zmienić mamę,ale może da to jej do my?lenia...może sama wam przyzna dlaczego postępuje tak a nie inaczej...

Mangom > 28-11-2007, 18:34

boshe jakkie lalki...bleeeee sory ale totalnie nie w moim stylu. facet musi wygladac jak facet! a nieee :lol:

Ninka Jones > 28-11-2007, 19:36

spoko 8)

już sie przyzwyczaiłam, że jak kto? wchodzi do mnie do pokoju to rzuca "co to za pedały?" wskazuj?c tablicę korkow? nad moim biurkiem :lol:

Paula potem obczaje tego Twojego bo cholera teraz nie mam czasu :?

Monia, nie kocham jednak Alexa, nie dorównuje Danny'emu wokalem, ale włoski ma ładniejsze

i nie pogadam z matk?, bo wiem że to pogoszy sprawę...

edyta_s > 28-11-2007, 23:22

no czasem latwo mowic: porozmawiaj... jednak nie zawsze i nie ze wszystkimi przynosi to spoedziewane efekty. Ja kiedys tez sie z rodzicami klocilam, szczegolnie z tata. A teraz jest super i to wyszlo tak samo z siebie.

pawlok > 29-11-2007, 0:11

[quote name="Mangom"]boshe jakkie lalki...bleeeee sory ale totalnie nie w moim stylu. facet musi wygladac jak facet! a nieee :lol:[/quote]

kwestia gustu i tyle

Ninka, spoko spoko

idril > 29-11-2007, 1:05

[quote name="Ninka Jones"]dzięki Aga, już zamiast odliczać dni do wyjazdu, odliczam dni do wyprowadzki z domu, która mam nadzieję nast?pi jak najszybciej po maturze...[/quote]

z kad ja to znam. to streszne ale prawdziwe.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia