• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

merti > 26-06-2012, 10:59

u mnie na szczescie aparat nie bedzie problemem, bo zakladalam go 1 czerwca. wyjechac bym chcialam w pierwszym tyg czerwca. bede miala prawie miesiac na przygotowanie wszystkiego do wyjazdu.

O! I jeszcze koniecznie chce zaczac prowadzic vlog na yt. Bo znakac mmie z rodzima bede gadac raz na tydzien I dobrze byloby, gdyby wiedzieli co u mnie ;p

paulaw > 26-06-2012, 12:12

[quote name="merti"]u mnie na szczescie aparat nie bedzie problemem, bo zakladalam go 1 czerwca. wyjechac bym chcialam w pierwszym tyg czerwca. bede miala prawie miesiac na przygotowanie wszystkiego do wyjazdu. [/quote]

Merti - zakładałaś aparat 1 czerwca, ale 2012 czy 2011?

A ja będę prowadziła bloga, dla rodziny, znajomych, ciekawych USA i przyszłych au pair (: Fajna sprawa! Wiem, czego sama zawsze szukam na tego typu blogach i wiem, czego brakuje, czego nie mogę znaleźć i właśnie to będzie taki blog. Nie tylko o tym co robię itd. ale takie... powolne odkrywanie tej nowej kultury.

A kiedy zakładacie blogi? W styczniu, jak już będą przygotowania?

merti > 26-06-2012, 12:28

2011, wiec na pewno zdejme do czasu wyjazdu ; p

dobrze by bylo gdybym w wakacje zaczela krecic filmik, ale na urodziny dostane lustrzanke, a wtedy film mialby lepsza jakosc... mam dylemat; p

DaisyyUSA > 26-06-2012, 12:30

O matko, ale sie rozpisałyście.

Ja rano wróciłam z Chorwacji .xD

Nie ogarniam puki co tych waszych postów O.o

Pozdrawiam ;**

paulaw > 26-06-2012, 13:39

Aaaa, no widzisz, to fajnie masz, zdążysz zdjąć (: Ja górę mam od grudnia 2010 więc to nie jest problem, ale dół założyłam dopiero miesiąc temu... jak o tym myślę, to aż mi nie dobrze. Wyjadę pewnie w zimę, albo po wakacjach 2013 ): A ja chcę tak jak wy! Chcę was spotkać w samolocie

effy > 26-06-2012, 14:05

[quote name="DaisyyUSA"]Ja rano wróciłam z Chorwacji .xD[/quote]

To pewnie zazdroszczę opalenizny :<

[quote name="paulaw"]Wyjadę pewnie w zimę, albo po wakacjach 2013 ): A ja chcę tak jak wy! Chcę was spotkać w samolocie [/quote]

jak nie w samolocie to na miejscu zrobimy sobie nie jeden meeting

A tak z ciekawości, gdzie chciałybyście trafić? ;>

paulaw > 26-06-2012, 14:14

[quote name="effy"]
    [quote name="paulaw"]Wyjadę pewnie w zimę, albo po wakacjach 2013 ): A ja chcę tak jak wy! Chcę was spotkać w samolocie [/quote]

jak nie w samolocie to na miejscu zrobimy sobie nie jeden meeting [/quote]

Muszę zapytać mojej ortodontki następnym razem jak to będzie, jak ona to widzi i wyjaśnię jej całą sprawę.

[quote name="effy"]A tak z ciekawości, gdzie chciałybyście trafić? ;>[/quote]

Jest tylko jedno miejsce, nigdzie indziej nie jadę (: Nowy Jork.

Jest tu ktoś, kto jest zdecydowany na GAWO?

effy > 26-06-2012, 14:29

ja jestem zdecydowana na Gawo i też chciałabym lecieć do Nowego Jorku

merti > 26-06-2012, 14:33

paulaw, jak ja miesiac temu spytalam ortodontke kiedy zdejmujemy (bardziej rok czy poltora)bo sie chcialam zorientowac, to nic mi nie powiedziala wlasciwie. tylko ze standardowo 2lata.

hmm, ja chcialabym trafic do NYC, DC, Las vegas, Bostonu, Seattle lub w okolice Phoenix I LA. Jednak najbardziej nowy jork...

ja 100% jade z Gawo!

effy > 26-06-2012, 14:47

też myślałam o LA i ewentualnie San Francisco chciałabym żeby mi się udało znaleźć rodzinkę blisko którejś z was..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia