• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 12-07-2009, 15:31

Wierze Ci ze ci tak powiedziała. To prawda że dużo zalezy też od amerykańskiej agencji ( ja jak narazie uważam że Au pair Care jest naprawdę ok) ale jeszcze więcej zalezy od agencji polskiej. Ja czekałam jakies 2 tyg na wypełnienie (tzn wpisanie referencji w au pair roomie) przez Pania C więc jesli oni się tak grzebią to wcale sie nie dziwie że potem mogą nie mieć rodzin bo te oferty idą praktycznie na cały świat więc P traci na swojej niekompetentności bo w tym czasie z przed nosa naszym polskim potencjalnym au pairkom zabierają rodziny np czeszki, brazylijki, niemki itd

PawelAuPair > 12-07-2009, 16:03

Widzę, że ogólnie nie jest wesoło z ilością rodzin goszczących. Trudno doszukiwać się przyczyny, kryzys? Pozwalniali bankierów i innych biurowców (czyt. host rodziców) i teraz nie potrzebują au pair i nie mają na nas kasy. Ale nie dajmy się zwariować kryzysem. Może jest więcej chętnych niż rodzin?

89dzoana89 > 12-07-2009, 17:29

Co do Interexchange...powiem tylko jedno...jak najszybciej przenies sie do AuPairCare!!

Ja mialam papiery najpierw w tej pierwszej i przez 4 miesiace nie mialam zadnej oferty!!

Mam nadzieje ze rodzin przybedzie w przyszlym roku w USA :mrgreen:

nina15 > 12-07-2009, 17:58

no to mnie teraz przestraszyłaś;/ chodzi o to że Pani z proworku powiedziala mi ze wysyla teraz moje papiery do interexchange dlatego że jak rok temu bylam w aupaircare za duzo ofert odrzucilam a potem zrezygnowalam no i dlatego moga ponownie nie przyjac mojej aplikacji. obawiam sie ze jestem skazana na interexchange...ale ciekawe czy w takim razie ten wyjazd wogole wypali((

Klaudia_1990 > 12-07-2009, 19:13

A ja nawet nie wiem czy moje papiery są w AuPair Care czy w tej drugiej agencji ... Tak mnie ta Cebula in forumuje :| Gdyby nie to forum to guzik bym wiedziała. Może jednak przeniosę się do CC..

89dzoana89 > 12-07-2009, 19:17

To niech chociaz sprobuja zamiescic twoja aplikacje ponownie w APC 8)

Pewnie tylko szkoda im czasu na to albo tamta agencja ma pretensje ze malo dziewczyn do nich kieruja...

Ja nie dostalam zadnej oferty z tej agencji...choc nie...jak juz zrezygnowalam to do mnie zadzwonila jakas babka z USA ale powiedzialam ze zrezygnowalam juz;p

Nie tylko ja mialam tak ze nikt sie nie zglaszal, sama dowiedzialam sie od jednej z dziewczyn z forum :mrgreen:

cailet > 12-07-2009, 19:32

Hej, a skąd mam wiedzieć, do jakiej agencji moje papiery poszły?? Bo kurcze, może to dlatego, że mnie do tej drugiej agencji dali, to nie mam ofert??

nina15 > 12-07-2009, 20:13

interexchange nie ma aupair roomu. już sama nie wiem poczekam do końca lipca jak nie bede miala zgloszen to sama napiszę do aupaircare i dowiem się czy przyjeliby moja aplikacje, chociaz dziwie sie ze prowork wspolpracuje z interexchange jesli ta nie ma ofert dla przyszych aupair. przeciez to tez w ich interesie zebysmy znalazly odpowiednia rodzine bo druga rate za program wplacamy dopiero po zaakceptowaniu rodzinki.

dominikan@ > 12-07-2009, 20:14

Cailet pewnie tak. Zadzwoń jutro do P i zapytaj. Jeśli powiedza ci że jesteś w tej drugiej czyli nie Au pair care to powiedz że chcesz żeby jak najszybciej twoje papiery wysłali do Au pair care.

Nina Au pair care skieruje cię do polskiego pośrednika czyli do Proworku to takie bedne koło

Klaudia_1990 > 12-07-2009, 21:31

Ja też nie wiem gdzie są moje papiery muszę jutro zadzwonić do proworku i zapytać, ale skąd wiecie że interexchange nie ma au pair roomu ???
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia