-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 27-11-2007, 14:41
Yoanna Ty to w ogóle masz największ? siłę perswazji je?li o mnie chodzi
jako? to co Ty mi mówisz najbardziej do mnie przemawia...
nie wiem czemu, może przez to że Cię poznałam.
dunno.
dobrze że studiujesz, przynajmniej z Londka mi nigdzie nie uciekniesz, bo ja oczywi?cie nigdzie indziej się nie wybieram -
Grizzly > 27-11-2007, 14:55
I tak trzymaj! Postaw na swoim i pokaż im wszystkim na co Cie stać!
O! -
pawlok > 27-11-2007, 15:55
[quote name="Ninka Jones"]o nie :lol:
ale się u?miałam :lol:
wiesz, chciałabym żeby nim był
słodziak z niego, nie?[/quote]
no fajny fajny
chociaz moj Gakuto i tak lepszy xD kwestia gustukumple mi mowia,ze jezeli on mi sie podoba to jestem lesbijk?, bo na dobra sprawe oni by go mogli podci?gn?c pod zaje*ista laske . -
Yoanna > 27-11-2007, 16:20
a mnie ani jeden ani drugi nie wzrusza ehhehe :lol: sorryyyyyyyy :lol: -
edyta_s > 27-11-2007, 16:48
Ja sie rekami i nogami podpisuje pod wypowiedzia Grizzly. Twoje zycie, Twoj wybor, najwyzej Ty bedziesz zalowac. Co oczywoscie nie znaczy, ze nie powinnas tego dokladnie przemyslec i z gory zakladac, ze mama nie ma racji/ -
pawlok > 27-11-2007, 18:27
[quote name="Yoanna"]a mnie ani jeden ani drugi nie wzrusza ehhehe :lol: sorryyyyyyyy :lol:[/quote]
a ja to sie nawet ciesze, ze on sie malo komu podoba ;D
w ogole, za ponad 3msc bede miala 20lat, a pod tym wzgledem jestem jak napalona trzynastka -.- Danielowi (moj obecny) ile razy gadalam, ze dopoki Gakuto zyje to ja zadnego faceta nie pokocham xD trzeba miec w glowce niezle zryte <bije> -
pawlok > 27-11-2007, 18:29
tam gdzie jest <bije> mialo byc "bije sie po glowie i mysli: Paulina dorosnij wreszcie" -
Ninka Jones > 27-11-2007, 21:42
Paula to się dogadamy
moje koleżanki się nabijaj? ze mnie że dopóki Danncia mojego do łóżka nie zaci?gne to żaden facet nie będzie mnie w stanie zaspokoić :lol:
musze poszukać tego Twojego
a ile on ma lat?
bo mój Danncio w marcu 22 kończyidealnie :mrgreen: -
pawlok > 27-11-2007, 22:32
ue, to Ty masz lepiej, bo ten moj to 35 lat ma
nie, nie, nie nie szukaj bo sie zrazisz... nie w kazdym styluGackt wygalda seksi... ja Ci tu wkleje linka do filmiku, na ktorym w 90% wyglada fajnie
http://www.youtube.com/watch?v=yqykUsQPdCA
przez niego mam slabosc do azjatow....
Matko, Ninka my sie leczyc powinnysmyw takim wieku takie glupawki na punkcie jakiejs gwiazdy xD -
Grizzly > 28-11-2007, 0:33
Pawlok, on kiedy jest umalowany wygl?da 100% jak kobieta, i to jak moja ciotka 8O