-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
rosario > 28-02-2011, 2:13
to z jednej strony dobrze, ze tak da popalić tej area director
ale z drugiej strony , zszokowalas mnie mowiac, ze ona szuka kolejnej au apair !!! :O
jak to się stało? kłamała z tą babcią? czy teraz zmieniła zdanie? co jej niby w tobie nie pasowało?
ehh....
też mam nadzieję, że w tej philly bedzie git
a w ogole, to jak cos to juz u nich na stale zostaniesz? juz wiadomo co z tym irakiem i hostem?? -
89dzoana89 > 28-02-2011, 4:59
Host w Iraku, gadalismy z nim na skypie, jutro ma wiedziec chyba czy bierze te robote
Rodzinka jest super!! Po 5 minutach u nich czuje sie lpeiej niz po 2 tygodniach u tamtych!!
Jesli host wezmie te robote to zostaje, to juz postanowione...ale teraz wszystko zalezy od tego jak sie sprawy w Iraku potocza!! -
zlosnica > 28-02-2011, 8:28
Kurcze, szkoda by było, gdyby z tą rodzinką nie wyszłoWszyscy trzymamy za Ciebie kciuki Asia, jesteś supergirl A jak aupair room, żadnych nowych rodzinek na koncie? -
Coco > 28-02-2011, 8:40
Jak czytam takie rzeczy to mi się normalnie serce łamie... Jak będzie trzeba to Cię przenocuję :D -
89dzoana89 > 28-02-2011, 17:14
Dzieki CocoA gdzie ty mieszkasz wogole?
Zlosnica moze i jestem supergirl ale szczescia to nie mam
Dzis laskawie moja area director sie odezwala i zapytala czy wszystko w porzadku i czy moge jej podac nr to zadzwoni!! Pewnie biuro ja opieprzylo i wziela sie do roboty;P
Co do roomu to cisza.... -
karolinka > 28-02-2011, 17:35
Dzo mam nadzieje, ze uda Ci sie z Phili trzymamy kciukia jak sie dowiedzialas, ze ex hostka szuka nowej operki? -
89dzoana89 > 28-02-2011, 17:58
Bo one sie tam poprzez maile kloca ( ex hostka i area ) i ona mi kopie wysylaWiec sama sie wkopala
Rodzinka z Phili nie ma pieknego domu, kupy pieniedzy ale sa za to otwarci, mili, serdeczni, chetni do pomocy i wspolpracy
Nie mozna miec wszystkiego i tak :mrgreen: -
karolinka > 28-02-2011, 18:26
no i dobrzeliczy sie to jak sie z nimi czujesz -
awmygod > 01-03-2011, 18:38
O kurczę dżoana, jak czytam co przeszłaś, to serio współczuję! i z całego serca Ci zyczę, żeby wszystko poszło dobrze!!! -
89dzoana89 > 01-03-2011, 18:55
Ja mam tylko ochote wrocic do domu...ale nie mam za co...;(
Zawsze mozna poprosic wlasna rodizne o pomoc ale kiedy sie nie widzi sposobu na oddanie pieniedzy to lepiej ich nie pozyczac...;/