-
-
Re: Summer Adventure
pawlok > 25-11-2007, 3:46
uo tam.. to o to chodzi? tyle koncertow jeszcze przed Toba;D ja mam gorzej, bo Gakuto ostatnio nie koncertuje solo, tylko ze swoim nowym zespolem... xD dorwiesz ich gdzies kiedys jeszze -
Ninka Jones > 25-11-2007, 3:51
już byłam tak blisko, żeby jechać na nich w październiku
nie wiem jak długo wytrzymam...
nie tylko o to chodzi, ale dzisiaj wła?nie to mnie dobiło.
już teraz tylko czekam na Paule, żeby zdała mi relację.
ciekawe czy się rozebraliDougie (basista) powiedział w wywiadzie o tym koncercie (to akurat w Newcastle):
"There’s going to be fire, explosions, and we’ll probably get naked, so I can guarantee it’ll be fun."
:lol: -
Ninka Jones > 25-11-2007, 3:52
o nie...
s? zdjęcia z wczorajszego koncertu na Manchester Arena... -
Ninka Jones > 25-11-2007, 3:53
-
pawlok > 25-11-2007, 4:04
ja myslalam, ze Danny to jakis kumpel ze szkoly -.- -
Ninka Jones > 25-11-2007, 14:48
o nie :lol:
ale się u?miałam :lol:
wiesz, chciałabym żeby nim był
słodziak z niego, nie? -
Ninka Jones > 26-11-2007, 21:18
troche nowo?ci na flogu, je?li sie kto? intersuje... -
Grizzly > 27-11-2007, 3:27
Nina nie moge komentować floga bo nie mam tam swojego konta, ale napisze Ci tutaj.
To jest TWOJE życie, i TY masz je przeżyć po swojemu, tak jak chcesz, i tak aby? TY była szczę?liwa!!!
Nie znam Ciebie dobrze.. ani tymbardziej Twojej mamy, ale po tym co piszesz już mi sie taki obrazek wyłania, i wcale mi sie nie podoba że Twoja mama tak Tob? kieruje. Nie wem, może nie powinnam tak pisać.. przepraszam, ale takie jest moje zdanie.. i zbulwersowałam sie bardzo!
Studniówka to jest Twój dzień, i powinna? wygl?dać tak aby sie sobie podobać, a nie innym, i czuć sie z tym dobrze, a nie podobać sie mamie i aby ona czuła sie dobrze a Ty nie o_O
Tak samo jak z wyjazdem do Anglii.. to s? Twoje marzenia a musisz z nich rezygnować bo rodzice..
Jeste? już dorosł? osob? (mimo ze chodzisz do LO i mieszkasz z rodzicami), ale niedlugo mozesz to zmienic, bo mozesz wzi?ć życie w swoje ręce, i sama decydować o sobie.
Je?li sie pomylisz- trudno, ale będziesz żałowała swoich błędów, a nie żałowała błędów rodziców. -
Ninka Jones > 27-11-2007, 14:31
dzięki Aga, już zamiast odliczać dni do wyjazdu, odliczam dni do wyprowadzki z domu, która mam nadzieję nast?pi jak najszybciej po maturze... wiecie co, przekonałam się do matury rozszerzonej z polskiego, pokaże wszystkim na co mnie stać i chyba wyjadę na summer żeby mieć ?więty spokój (czyt. uwolnić się od mojej chorej rodziny) i je?li dostanę się na dzienne do Wrocka na dziennikarstwo to wróce, je?li nie układam sobie życie tam. po próbnych maturach rejestruje się na stronkach i szukam z neta. i po prostu mam wszystko gdzie?, ich w szczególno?ci. a odk?d Patryk mnie wystawił to na studniówce i tak mi już nie zależy. teraz już tylko zdam prawko, potem maturę i HELLO UK!mam nadzieję że London :lol:
kocham was :* chyba bym umarła bez tego forum... -
Yoanna > 27-11-2007, 14:39
ha! a kto namawial na rozszerzona mature i na wyjazd na summer? 8)
lece na floga ninkus