• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

89dzoana89 > 27-02-2011, 1:20

Tzn ze nie mam matchu, domu i rodiznki Dzis albo jutro do area director sie przenosze! Bo jutro przylatuje mama hosta i zajmuje moj pokoj...takze jestem gdzies za oceanem :mrgreen:

Bez rodziny, pieniedzy i nadzieji haha

Ok ok ok...nadzieje wciaz mam

kallan0 > 27-02-2011, 11:07

Będzie dobrze, inaczej napewno ale dobrze... Trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na informację od Ciebie. A tak jeszcze swoją drogą jak bardzo trzeba być poje... ykhmm tzn. innym żeby sprowadzić kogoś do pracy z europy i po tygodniu z niego zrezygnować. Może zdrowiej dla Ciebie że za długo u nich miejsca nie zagrzałaś. :roll:

anko > 27-02-2011, 15:52

[quote name="89dzoana89"]Tzn ze nie mam matchu, domu i rodiznki Dzis albo jutro do area director sie przenosze! Bo jutro przylatuje mama hosta i zajmuje moj pokoj...takze jestem gdzies za oceanem :mrgreen:

Bez rodziny, pieniedzy i nadzieji haha

Ok ok ok...nadzieje wciaz mam[/quote]

dobrze, że nie tracisz nadziei i się nie załamujesz! na pewno będzie tylko lepiej!

89dzoana89 > 27-02-2011, 16:10

Wiecie co Wam powiem? Ze te wszystkie au pair agencje sa gowno warte!!!

Wyobrazcie sobie ze area powiedziala zebym na kanapie tutaj u hostow sie przespala albo zebym pojechala do Phili i na dworcu siedziala!!!!! Jak to powiedzialam hostce to zadzwonila do niej, zwyzywala i powiedziala ze to jej zasrany obowiazek zeby mi nocleg zapewnic! Jednak po tym wszystkim co od obu z nich uslyszalam nie mam ochoty miec do czynienie z zadna z nich! Skontaktowalam sie z rodzinka z Phili i jak hostka o tym uslyszala to powiedziala ze bez gadania mam przyjezdzac do nich i ze moge uspokoic swoja rodzine ze bede w dobrych rekach...

Po tym wszystkim to ja juz naprawde nie chce tutaj byc...

karolinka > 27-02-2011, 16:27

ohh pojebane sa te laski w sensie niektore hostki i LCC.. Dzo, jestes dzielna! trzymaj sie!

kallan0 > 27-02-2011, 17:14

[quote name="89dzoana89"]Wiecie co Wam powiem? Ze te wszystkie au pair agencje sa gowno warte!!!

Wyobrazcie sobie ze area powiedziala zebym na kanapie tutaj u hostow sie przespala albo zebym pojechala do Phili i na dworcu siedziala!!!!! Jak to powiedzialam hostce to zadzwonila do niej, zwyzywala i powiedziala ze to jej zasrany obowiazek zeby mi nocleg zapewnic! Jednak po tym wszystkim co od obu z nich uslyszalam nie mam ochoty miec do czynienie z zadna z nich! Skontaktowalam sie z rodzinka z Phili i jak hostka o tym uslyszala to powiedziala ze bez gadania mam przyjezdzac do nich i ze moge uspokoic swoja rodzine ze bede w dobrych rekach...

Po tym wszystkim to ja juz naprawde nie chce tutaj byc...[/quote]

O matko!!! W jakiej bajce one żyją?! Dobrze że ta babka z phili jest ok i normalnie myśląca bo inaczej to już witki tylko poprostu opadają. Trzymaj się tam i nie poddawaj!!! Po takich przejściach ameryka może faktycznie się nie podobać ale może jeszcze zmienisz zdanie jak już się uspokoji sytuacja. :wink:

89dzoana89 > 27-02-2011, 17:27

Wiesz...tylko ja juz nie wierze ze sytuacja sie zmieni...wyglada to wszystko po prostu beznadziejnie!!!

Oby zadna z was nie mialam takich problemow!!!

piotrek0999 > 27-02-2011, 20:39

HejBędzie dobrze nie przejmuj się :lol: !! nie zawsze pierwsza rodzina jest najlepsza a ze sie wycofała to ich sprawa sa poprostu nieumyślni i tyle. :evil: :evil: :twisted:

rosario > 27-02-2011, 23:00

[quote name="piotrek0999"] a ze sie wycofała to ich sprawa [/quote]

heh, rzecz w tym, ze to nie do konca ich sprawa

89dzoana89 > 28-02-2011, 1:24

Dokladnie!!!

Najlepsze jest to ze wlasnie sie dowiedzialam ze szukaja kolejnej au pair haha ;P A niby nie potrzebowali pomocy...

P.S. Siedze wlasnie w Philadelphi i za jakos godiznke rodzina powinna mnie odebrac Mam nadzieje ze odbierze haha

W agencji burza trwa miedzy moja ex hostka a area director!!! Czytam wlasnie maile jakie miedzy soba wymieniaja i powiem jedno...moja ex zrobi im pieklo na ziemi :mrgreen: Ciekawa jestem jaki bedzie tego rezultat.... :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia