• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

ibiego > 31-08-2014, 17:32

Hej,
    Dołącze do Was ,planuję 20 października swój 2 wyjazd jako au pair do Stanów,pierwszy miałam jako 20 lata ,teraz jestem 4 lata starsza Póki co mam room otwarty od 9 dni,a na nim było już 7 rodzin z NY i 1 z Iowa,ratunkuu czy są jeszcze rodziny jakieś z CA

mishika > 31-08-2014, 18:53

Ibiego w jakiej jesteś agencji w US ?

ibiego > 31-08-2014, 18:59

Jestem w APC.

ibiego > 31-08-2014, 19:03

I nie wiem co robić,czas ucieka ,a ja nie bardzo chciałabym się znaleźć na wschodnim wybrzeżu,gdyż już wszystko tam zwiedziłam,ale żadna rodzinka z zachodniego się nie zgłasza.Jutro mam 2 rozmowę z jedną rodzinką z NY i pewnie trzeba będzie decydować,a ja wciąż nie wiem,bo jechać zeby tylko jechać to nie chce,a chciałąm cali,żeby się nauczyć Hiszpańskiego,zwiedzić więcej

mishika > 31-08-2014, 19:30

Kurcze rozumiem, ze zwiedzilas juz duzo, bylas au pair itp. ale ciesz sie z mozliwosci, bo teraz wszystkie dziewczyne narzekaja na cisze na roomach, wiec i tak jestes w komfortowej sytuacji

MrsHummster > 01-09-2014, 1:20

Kurcze, serio taki masz wybór? Ja jestem też w APC, na 3 listopada, room otwartymponad 2 tyg. i 0 rodzin...

kazetka > 01-09-2014, 11:26

Ibiego!!!! aaaaaa! Jeśli to tam sama Ibiego, której bloga czytałam kilka lat temu to wow, ale się cieszę Uwielbiałam Twojego bloga! A za 7 dni sama będę w USA jako aupair Do końca października masz jeszcze trochę czasu, ja bym czekała na tą Kalifornię, w APC jest sporo rodzinek. A jak nie Kalifornia, to coś innego, ale nie wschodnie wybrzeże skoro już tam spędziłaś tyle czasu  

ibiego > 01-09-2014, 18:03

Prowadziłam bloga,więc pewnie ta sama teraz też w planach mam bloga,ale pewnie będzie połączony au pair+ bycie fit no to gratuluję gdzie będziesz mieszkać? no właśnie się zastanawiam,bo co jeśli jednak się nie zgłoszą,a za bardzo nie chce trafić do NYC,za dużo ludzi,więc jakoś do mnie nie przemawia ta lokalizacja,wole spokojniejsze,wolniejsze miesca jak chociażcy Waszyngton,za 15 min 2 rozmowa z rodzinka z NY,wiec pewnie juz trzeba bedzie sie okreslic.

kazetka > 02-09-2014, 14:07

Twój blog był jednym z moich ulubionych! I tak ubolewałam, że potem go zamknęłaś No tak bycie fit pamiętam, że o sporcie sporo pisałaś też Ja będę mieszkała niedaleko Chicago, jakieś 40 min od centrum Kochana, Ty masz mega doświadczenie, skoro już byłas au pair, i sama widzisz, że dziewczyny mają ciszę na roomach a u Ciebie się dzieje nie wybieraj z konieczności! 

MrsHummster > 04-09-2014, 17:10

Mam na profilu rodzinkę z Seattle, napisali mi maila W sobotę Skype, zaczynam sie stresować
    Dwójka dzieci, dzieczynka 7 lat i chłopczyk 4 latka...
    co można robic w Seattle?! Tam jest ziiiimnooo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia