-
-
Re: Vedella - Zycie pisze scenariusz...
Caroline > 12-04-2005, 7:35
Ela taki krótki po?cik od Ciebie? Nie wierzę...
Dawaj więcej o tych wakacjach! -
martamaua > 12-04-2005, 9:33
Jejuuu ja tez chceeeee.Kurde ty to pozwiedzasz.Jade kiedys do Ameryki nie ma co :twisted: -
Emm > 12-04-2005, 9:45
az mi sie oczy zaswiecily , jak to przeczytalam!
Nie ma sily, tez sie przetransportuje na Floryde w wolnym czasie, ale moim najwiekszym marzeniem jest Las Vegas zobaczyc.No i zachodnie wybrzeze
Ciekawe jak ja to zrobie, skoro siedziec bede na wschodnim.Hmm -
kasik > 12-04-2005, 12:44
Zachodnie wybrzeze jest dla mnie absolutnie priorytetoweNext Las Vegas, potem Floryda. He tez nie wiem jak to zrobie :wink:
Ela wakacje krotkie, ale konkretneWypasik 8) -
Gość > 12-04-2005, 16:58
Ja w jade na wycieczke 6 dniowa z Trek America !!!Do Las Vegas i Grand Canion i jeszcze paru innych miejsc.Marzy mi sie Miami i Boston ,na wschodnie wybrzeze lecimy w wakacje wiec jeszcze raz zobacze NY ,o Boston tez zachaczymy .Do LA lecimy na jakis tam slub-tzn takie plany ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie
Vedella ale Ci zazdroszcze ,napisz cos jeszcze i fotki mi przeslij prosze)) -
kasik > 12-04-2005, 17:41
Iza powiedz ile Cie bedzie kosztowac ta wycieczka z Trek America? Pytam tak z ciekawosciI hosci zabiora Cie na wakacje??? Bomba :!: Zajebiscie trafilas chyba co?Pzdr. -
oliwka911gt > 12-04-2005, 20:39
emi a ty tez do stanow lecisz ze o wschodnim piszesz??
kaska, a do ciebie sie juz jakas rodzinka odezwala??milczysz jak grob :!: co sie dzieje ????????????? -
kasik > 12-04-2005, 21:28
No wlasnie nikt sie nie odzywal jeszcze, papiery skladalam 15 lutego a planowana data wyjazdu to 5 lipca. Kurde, martwie sie,ze cos ze mna nie tak, rodzinki mi nie moga znalezc czy jest za wczesnie :?:
Oliwka, obiecuje, ze jeszcze dzisiaj cos podesle:-*** -
Gość > 13-04-2005, 8:34
cena tej wycieczki jest zalezna od terminu wyjazdu ale ja wzielam sobie prawie najtansza ,6 dniowa ,koszt to 499$ -placi za to rodzina ,w zamian za to ze jade z tym biurem dostaje 6 credits (nie musze isc do szkoly) !
Zwiedzam nic nie place i nie musze isc do szkoly,to mi sie podoba,a nie sorry place za bilet do Las Vegas. -
aniczka > 13-04-2005, 9:00
CZesc KAsik Nie martw sie ze do Ciebie nie dzwonia. Ja tez miala dluga przerwe miedzy jedna grupka rodzinek a druga. A jak zadzwonili to bylam odrazu zdecydowana na moich hostow.No i bardzo szybko to poszlo.Boze zostalo mi tylko 11 dni aaaaaa.Boje sie.