-
-
Re: 'Moja rodzina'
olga > 22-03-2005, 20:28
Edyta - i jak ida Ci przygotowania do slubu???Bo mi tak sobie - to znaczy utknely w martwym punkcie odkad moj M wyjechal W sumie to dlatego opuscilam Slask zeby dopilnowac wszystkeigo, a teraz nic nie robie...
Ech - nie ma to jak zycie au pairki... :roll:
Pozdrawiam -
E.K. > 23-03-2005, 12:08
Kurcze, Ola - głupia sprawa, prawie-m?ż mi mówi że powinnam się cieszyć tymi chwilami, że sobie jeżdzimy, ogl?damy wybrzydzamy...ale mnie to nie cieszy tylko frustruje!Wci?ż nie możemy zdecydować się na sale im więcej opcji tym ciężej wybrać, o innych rzeczach to już nawet nie wspominam, to dopiero jest ciężko - zawsze jest super z jednym ale i to ale nie daje mi spać... :roll: -
Kamelia > 23-03-2005, 13:16
E.K MAM PYTANIE DUZO WCZESNIEJ MOWILAS COS O TYM ZE MASZ TROSZKE ODMIENNE ZAJECIA I OBOWIAZKI NIC TE KTORE POWINNA MIEC AU-PAIR...TZN JAKIE??
POZDRAWIAM -
Gość > 23-03-2005, 16:52
Kamelia, idz do tematu au pair plus to zobaczysz jakie obowizaki ma EK -
E.K. > 23-03-2005, 17:33
Tak, to prawda. W tym temacie też znajdziesz na temat moich obowi?zków. gdzie? tak około połowy w?tku.
Pozdrawiam -
olga > 23-03-2005, 21:37
Edyta - wiem cos o tych problemach z podjeciem decyzji - my widzielismy wiele sal, ale wiekszosc z nich odpadla w przedbiegach jako zbyt postkomunistyczne jesli chodzi o wyglad... :? No, a reszta byla zbyt drogaZreszta plany sie nam troche zmienily i robimy skromne przyjecie (obiad itp - gdzies tak do 23:00) dla najblizszej rodziny - rodzice, chrzestni, rodzenstwo. Taka opcja nam odpowiada najbardziej.
no a co z suknia?? Tez tak masz, ze nic ci sie nie podoba???Koszmar, a tu do dnia mojego slubu rowniutko 4 miesiace 8O
Pozdrawiam i zycze udanych poszukiwan
Aha - ale w Katowicach nie robisz?? Bo Ty z tego co pamietam jestes gdzies z okolic, ale nie z samych K-c.
PA -
E.K. > 24-03-2005, 10:30
Wła?nie wczoraj wybrali?my salę!To dobrze bo ja jutro już muszę spowrotem do GB jechac...Zdecydowali?my się na Ostaniec-to na pewno wiesz gdzie - to jest hotel i restauracja***. My też robimy dla najbliższych planujemy przyjęcie gdzie? od 16.00 do max 1 w nocy, a go?ci to ok. 20 + - 5 osob. Zespół mamy mieć blusowy...także z 'prawdziwym polskim weselem' to się ma nijak. Ale tak wła?nie chcemy. Co do ?lubu to jest to tylko ?lub cywilny - więc wygl?danie jak wielka biała beza odpada, na cywilny żakiecik ze spódniczk?, a na przyjęcie...no nie wiem jeszcze, ale pewnie jaka? elegancka sukienka - ale nie mam jeszcze na ni? pomysłu...Może zaprzyjaźniona krawcowa co? doradzi.
Apropo sal - to widzieli?my takie, że nawet nie chcieli?my komentować. Sala na poddaszu za 120 zł. od osoby żenada!!!
My?leli?my jeszcze nad Willa Verde (wszystko Jura), ale troszkę jednak za drogo było.
Apropo kiedy ?lub Ola???Dużo masz jeszcze czasu????My już wyznaczyli?my ostatecznie date na 7 stycznia.Ale do Urzędu następnym razem - bo mój akt urodzenia za daleko leży
Pozdrawiam -
Paula > 26-03-2005, 17:00
ano Edyta, nic nie pisalas, to sie zastanawialam czy Cie gdzies hostka przed wyjazdem nie sprzatnelabo dziewczyny w collegu sie pytaja co z toba a ja nic nie wiem. Co do zadania na swieta to mamy tylko papiery egzaminacyjne do zrobienia, nic poza tym-z tego co pamietam.
I ej, to ty juz w Epping powinnas byc?? -
E.K. > 26-03-2005, 21:14
powinnas i jestes...koniec polskich znakow...i znowu - wiedzma i reszta :? -
E.K. > 15-04-2005, 17:09
Ech, czas na male uaktualnienie. Wlasnie mija 3 tygodnie od mojego kolejnego juz powrotu. Wciaz ta sama rodzina, te same obowiazki...no chociaz liczba zwierzakow nam sie zmienila - bo mamy 3 rybki.
Moje relacje z rodzina uznaje za poprawne, okazuje sie ze przyjechanie pozniej niz sie powinno moze miec tez dobre strony.
Dzis zauwazylam ze zostalo mi jeszcze 4 miesiace do powrotu i ...zrobilo mi sie smutno troszke, ale tylko troszenke
Poza tym praca au-pair to straaaaaszna rutyna - a dzieci mi sie pytaja, jak ty to robisz ze wszystko pamietasz??
A ja im ze dobra pamiec mam - a co niech sobie nie mysla.