• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

walizki...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• walizki...

• walizki...
  • Re: walizki...

Efka87 > 13-05-2012, 11:26

jestem w czarnej duu... nawet projektu na szkolenie nie mam ale ogarnę... zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę ;p

Pewnie, zakładam, że mnóstwo rzeczy dokupię Wolę dokupić niż wydać kasę na branie 2 walizki.

Dostałam dziś maila od Ani, która mieszka w miejscowości obok:

"Ciuchów bierz mało, bo jak Ci pokażę kilka super tanich sklepów to

ciężko Ci będzie z nich wyjść "

Więc zmotywowała mnie do oszczędnego pakowania

Poza tym poza głównym i podręcznym, można mieć jeszcze torebkę, więc tam też coś upchnę

agniesia > 13-05-2012, 22:58

O matko ! Już czuję ten ból selekcji rzeczy Wprawdzie mi do wylotu zostało jeszcze duuużo czasu, ale pakowanie zawsze sprawia mi problem, więc już nie mogę się tego doczekać :/

kralowa > 13-05-2012, 23:47

Ewa, nie przejmuj się, też jestem w czarnej dupie. Nie zaczęłam projektu, nie myślę nawet o pakowaniu ;< Do piątku mam matury a w niedziele rano już muszę wyjeżdżac ;< Czuję, że moje pakowanie to będzie: otwórz walizkę, przechyl komode z ciuchami, co wpadnie to zabierz, dołóż kosmetyczkę, ręcznik, prostownice i kilka pierdół i w droge ;D aaaa no i buty oczywiście <3

Ewa, wiesz może, czy do samolotu mogę wziąc oprócz podręcznego, laptopa w osobnej torbie?

Efka87 > 14-05-2012, 10:21

Damy radę

Czym lecisz? Z tego co sprawdzałam w Lufthansie i United Airlines to można.

kralowa > 14-05-2012, 10:54

Lufthansą właśnie.

Efka87 > 14-05-2012, 12:41

Czyli bez problemu: podręczny plus torebka/torba z laptopem

angelaa > 18-05-2012, 15:26

skoro mowa o pakowaniu.. to mógłby mi ktoś poradzić jak mam zapakować czerwone wino i wódkę? mogę to poowijać ręcznikami czy ciuchami, ale prawda jest taka, że jak się stłucze to nic na to nie poradzę... ma ktoś jakiś pomysł?

Efka87 > 18-05-2012, 20:16

@angela: ja zawsze owijam w ręcznik i nigdy nic się nie stało! Tylko musisz porządnie owinąć

Przetestowałam dzisiaj mój nabytek: worki próżniowe! Rewelacja

Moje ciuchy ważą 8 kilo

Cukrova > 19-05-2012, 0:42

[quote name="angelaa"]skoro mowa o pakowaniu.. to mógłby mi ktoś poradzić jak mam zapakować czerwone wino i wódkę? mogę to poowijać ręcznikami czy ciuchami, ale prawda jest taka, że jak się stłucze to nic na to nie poradzę... ma ktoś jakiś pomysł?[/quote]

Bierzecie ręcznik ?? Ogladałam filmiki na stronie APC i w jednym z nich mowią zeby nie brac takich rzeczy

Efka87 > 19-05-2012, 1:49

angelaa leci do UK.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna