• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pytania jednorazowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Pytania jednorazowe

• Pytania jednorazowe
  • Re: Pytania jednorazowe

Insula > 12-10-2011, 21:38

[quote name="patrycjamarkowska"]a dla mnie interexchange jest super! no także myślę że to indywidualna sprawa.[/quote]

ja osobiście nie lubię jak ktoś olewa moje pytania, skargi, prośby dlatego też nie lubię tej agencji

byłam w niej 3 miesiące miałam 4matche, w APC byłam 6 dni i miałam również 4 matche.

Chociaż w grunice rzeczy wszystkie te agencje są siebie warte, widzę jak są traktowane moje znajome w czasie rematchy.

DaisyyUSA > 12-10-2011, 21:52

No właśnie, potrzebuje pomocy. Zamierzam wyjechac jako Au Pair po ukończeniu liceum. Czy potrzebna jest mi do tego zdana matura czy wystarczy tylko świadectwo ukończenia liceum ? I czy moge złożyć papiery do biura, oraz zaczną się poszukiwania HF dla mnie za nim dosle świadectwo Ukończenia szkoły do biura ? Czy też musze czekać aż skończe szkołe ?

Insula > 13-10-2011, 3:34

Potrzebne Ci tylko świadectwo bez matury(chociaż polecam podejść do tego egzaminu).

W APC- czekaja jak doślesz świadectwo

w Interexchange szukają w 3 klasie LO

DaisyyUSA > 13-10-2011, 17:15

a można być w dwóch tych agencjach ?

Insula > 14-10-2011, 21:28

w GAWO tak z tego co wiem w Proworku jesteś w jednej

balbina > 04-11-2011, 15:26

a ja mam pytanie dotyczące cen w USA

Jak wygląda ten cały kryzys, jak wyglądają ceny w porównaniu do Polski

Dziękuję za odpowiedzi

LINKA1 > 13-11-2011, 22:32

HEJ DZIEWCZYNY MAM PYTANIE...jak dla mnie bycie aupair tzn ze zycie nas nie interesuje tz.... jedzenie środki do prania itp..a jak to się ma np z szamponem do włosów albo pasta do zębów..bo jak dla mnie to to tez nie powinno mnie interesować ..tzn wiecie np jakieś tam moje osobiste środki higieniczne to wiadomo ze w moim interesie ale szampon? wiem ze to troche glupie pytanie ale pytam się bo u mnie są straszne sknery..i zastanawiam się czy ja mam racje czy nie ..dzieki za odp

Patty > 13-11-2011, 22:49

Paste kupuja hosci, ale szampon odzywke etc. kupuje sobie sama. To jest wydatek 5 funtow miesiecznie to mnie to jakos nie rusza i nawet sie nad tym nie zastanawialam czy jest to obowiazek hostów

gatta > 13-11-2011, 22:52

Wiesz co, Linka, mnie by prawdę mówiąc nawet przez myśl nie przeszło, że hości mieliby mi kupować szampon, pastę do zębów, żel do mycia itp. To są jednak kosmetyki, czyli rzeczy osobiste i trudno wymagać od hostów kupowanie tego. Ale co ja tam wiem.

balbina > 14-11-2011, 0:48

no niby masz rację Gatta, ale zawsze warto się upewnić bo ja też nie znałam odpowiedzi na ten temat u mnie w domu to jest jeden szampon na kilka osób i nie jest to rzecz indywidualna, osobista

a co do cen to nikt się nie orientuje, tak ?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna