• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Couchsurfing - jak poznac nowych ludzi za granicą:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Couchsurfing - jak poznac nowych ludzi za granicą:)

• Couchsurfing - jak poznac nowych ludzi za granicą:)
  • Re: Couchsurfing - jak poznac nowych ludzi za granicą:)

anika1992 > 13-07-2011, 16:06

Hmmm.... sprobujcie moze zmienic jezyk strony na polski, wtedy powinno sie okazac, ze nie trzeba placic. Ja sie zarejestrowalam na poczatku czerwca ( a dokladnie 5-ego) i rzeczywiscie wyswietlilo mi sie, ze powinnam zaplacic, zeby otrzymac poreczenie. NIe zrobilam tego (ominelam te informacje), a mimo to od tamtej pory systematycznie korzystam ze strony na wszelkie sposoby: nocowalam, spotykalam sie z ludzmi, chatowalam z paroma osobami, a w sobote znow wybieram sie z CS. Wszystko dziala idealnie.

oczubek > 30-10-2011, 13:13

Hej, czy ktoś z zarejestrowanych na CS wie jak znaleźć tam znajomego? Jedyna wyszukiwarka jaką widzę to ta główna - czyli można znaleźć surferów w danym mieście. A czy jest coś takiego, że szukasz znajomego po nazwisku lub nicku? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo wiem, że moja koleżanka jest zarejestrowana, ale nie możemy się po prostu znaleźć.

hellomaurice > 30-10-2011, 15:49

@oczubek: na CouchSearch kliknij location: Everywhere (bądź wpisz miasto koleżanki), po lewej stronie poniżej rozwiń Keyword, wklep koleżankę w pole Name (or Username) i wyszukaj. :-)

oczubek > 30-10-2011, 21:56

[quote name="hellomaurice"]@oczubek: na CouchSearch kliknij location: Everywhere (bądź wpisz miasto koleżanki), po lewej stronie poniżej rozwiń Keyword, wklep koleżankę w pole Name (or Username) i wyszukaj. :-)[/quote]

Wielkie dzięki! Nie wiem jak mogłam tego nie widzieć Znalazłam moją koleżankę więc mam już jedną osobę w znajomych Mam nadzieje, że jak wyjadę do stanów, to będę za pomocą CS poznawać ciekawych ludzi. Super sprawa! Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia