• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pod nieobecnosc hostow

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Pod nieobecnosc hostow

• Pod nieobecnosc hostow
  • Re: Pod nieobecnosc hostow

aivie > 18-01-2012, 4:27

mojej kolezanki hosci maja caly dom i teren wokol domu pod obserwacja kamer. ona o tym wie, kamery nie sa tez ukryte. Prawda jest taka, ze hosci nie maja prawa nie poinformowac Cie ze w domu dzialaja kamery (a ze zwykle nie informuja to inna sprawa)

young_lady_88 > 19-01-2012, 15:29

nie, kamery to przesada. naruszenie prywatnosci i to jest okropne! bo jesli idziesz pod prysznic i nie jestes kompletnie ubrana to hosci maja prawo cie nagrywac i ogladac? albo jesli sie przebierasz przed lustrem? ja bym tego nie wybaczyla, gdybym odkryla kamere wszyscy by sie dowiedzieli - moja agencja, znajomi rodziny, policja, wszystkie au pair ktore znam.

argument, ze rodzice boja sie o dziecko do mnie nie przemawia. po to oni i agencja zadali ponad roku doswiadczenia z dziecmi, po to zbieralam referencje zeby mieli do mnie zaufanie.

aivie > 20-01-2012, 21:03

bez przesady, nikt nie instaluje kamer w lazienkach czy prywatnej sypialni. a do kuchni au pair chyba nago nie chodzi. co nie zmienia faktu ze pracowanie pod obserwacja kamer jest niekomfortowe.

bossowsky > 20-01-2012, 23:18

przepraszam, jak jestem sama to wszysko robie nago

a propo, jutro moi hosci jada do dziadkow. zapraszam kolege na noc ;P

to wlasnie robie pod ich nieobecnosc muahhahahahah

young_lady_88 > 21-01-2012, 1:14

hahaah :lol: z ta lazienka to tylko taki przyklad, bo wszystko jedno gdzie, dla mnie zadna kamera nie jest do zaakceptowania i tyle.

blackcar > 22-01-2012, 5:38

moja kolezanka au pair, miala dziwna rodzinke, skontaktowala sie przypadkiem z ich byla au pair ( mowili ze "zgubili jej adres email"), znalazla ja na jakims blogu, i ta jej poradzila zeby sciany przemacała, i znalazla kamery po kilku miesiacach, czujecie?? takze zdarzaja sie takie przypadki..

balbina > 22-01-2012, 14:23

oooo kuźwa ;/ to już jest ostra przeginka...

W ogóle nie ma takiej opcji jak kamery, w ogóle nie powinno być takiego tematu, bo ni powinno się to dziać :x

Masakra, zwoływać kogoś z drugiego końca świata, ta osoba musi rodzinie zaufać, bo nie ma tam nikogo praktycznie a oni bez skrupułów sobie kamery montują.

[Obrazek: z10750647Q,I-don-t-want-to-live-on-this-...nymore.jpg]

marvellous > 23-01-2012, 0:21

a wyimaginwoana syrtuacja to nie jest bo przeciez kamera teraz to nie majatek szczegolnie jelsi chodzi o bezpieczesntwo dzieci itd ale maja obowiazek powiadomic jelsi sa tak owe bo to karalne jest :roll:

bossowsky

bossowsky > 23-01-2012, 1:01

prawie wpadłam ! kolega wyszedł chwilę przed przyjazdem hostów.

dobrze , że (chyba) nie ma kamer w domu, bo było strasznie gorąco i wszystko robiliśmy w negliżu.

:twisted:

maraszrum > 25-01-2012, 17:40

łoł ! Bosowsky szalejesz i to nieźle
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia