-
-
Re: Poczuj sie jak w domu ?
Yoanna > 06-09-2010, 21:26
whitedown? :lol: :lol: :lol: -
WhiteDove > 06-09-2010, 21:48
Spoko,wybaczam mala pomylke imienniczko
W sumie mnie tez to troche wkurza, ale coz idealnie byc nie moze... Czasem mam ochote po prostu sobie sama polazic po miescie, albo po parku(bo na razie znajomych brak, mam tylko jednego kolege) a oni sie non stop pytaja: gdzie i z kim ide, co bede robic, czy juz poznalam nowych ludzi, jak sie bawilam itp. Ja wiem,ze to z grzecznosci, ale kurde, czasem mam ochote im naklamacNo i zawsze opowiadam, bo nie chce sobie stosunkow psuc na starcie... -
WhiteDove > 06-09-2010, 21:50
P.S Mariko jestes moja imienniczka i dolaczylas na forum w moje urodziny -
zlosnica > 06-09-2010, 22:32
A ja tam swoim mówię tylko, że wychodzę i za ile mniej więcej będę, żeby nie zamykali mi drzwi na noc (u nas jak zamknie się od środka, to nie da się otworzyć od zewnątrz). Właśnie dlatego nie chciałabym się zbytnio spoufalać z hostami, żeby uniknąć dziwnych rodzicielsko-rodzinnych sytuacji, bo jakim prawem oni mają się wtrącać w moje życie? -
WhiteDove > 06-09-2010, 22:41
No bo w sumie jestesmy na prawach czlonka rodziny, wiec teoretycznie moze ich to obchodzic...Ale mi to az tak strasznie nie przeszkadza, fakt faktem jest wkurzajace, ale zadna rodzinka nie jest idealna, a juz wole jak sie o mnie przesadnie martwia czy przesadnie sie mna interesuja niz jakby mieli miec kompetnie gdzies. -
zlosnica > 06-09-2010, 22:53
Nie no jasne, to zależy od tego, czego kto oczekuje od rodzinki. Ja nie mam potrzeby czuć się jak w rodzinie, no ale ja jestem w domu średnio raz w tygodniu więc co innegoPoza tym nawet u siebie nie mówię gdzie i z kim idę, więc... Ale to super whitedove, że tak Ci się układa z hostami, to jest naj naj najważniejsze! -
WhiteDove > 06-09-2010, 23:55
Tez tak uwazam, ze jak hosci sa w porzadku, to wszystko idzie jakos ulozyc, nawet jak dzieciaki nieznosne, to mozna sobie jakos razem poradzic... -
marika299 > 07-09-2010, 10:03
[quote name="Yoanna"]whitedown? :lol: :lol: :lol:[/quote]
8O 8O 8O ja sie chyba powiesze!!!
WHITEDOVE, mam nadzieje ze teraz poprawnie napisane
aa.whitedove te okolicznosci to jakies przeznaczenie dla nas :lol: -
Ponczek > 07-09-2010, 10:18
Whitedove mam tak samo . Nie mam tu znajomych za wiele i roznie wychodze np z au-pairkami nowo poznanymi a on zawsze czy masz jakis plany ? z kim wychodzisz czy juz kogos znasz a napweno ponznasz a jak było namiescie no normalnie prawie zero sznas zeby gdzies ze spokojem wyjsc , prze ztaki interesownie sie boje sie wracac w nocy bo jak zapytaj to co im powiem byłm na drinku ? nawet w domu czegos takiego niemiałam czsem ;p ! -
mloda > 07-09-2010, 11:13
Mi nie przeszkadza, ze wiedza gdzie jetem... bynjamniej jak cos sie stanie, wiedza gdzie szukac... Zawsze mialam taki uklad z rodzicami- mniej wiecej wiedzieli, gdzie mnie znalezc, tak wrazie czego. Nie wyobrazam sobie wyjsc z domu i nie powiedziec gdzie ide. Zreszta zarowno moi rodzice, jak i hosci tez zawsze mowia, gdzie beda. Dla mnie to zupelnie normalne.