-
-
Re: Irlandia przywitala dosiunie...
dosiunia > 26-06-2010, 20:29
ona jest Slowczka i jest podobno jakos w moim wieku, z tego co mowila moja hostka, to ona tu byla rok temu na wakacje i trzymala sie z jakas dziewczyna z naszej ulicy, chociaz w sumie nie wiem z kim, bo nie widzialam nikogo w swoim wieku tutaj. Podobna ona byla ich best ever au pair i wogole, no zobaczymy i przekonamy sie juz wkrotce. Mam jednak nadzieje, ze bedzie ciekawsza i lepsza niz jej poprzedniczka - Niemka - ktora przypominam odeslali do domu, mam nadzieje, ze nie bedzie sie narzucac itd. -
mloda > 27-06-2010, 2:28
[quote name="dosiunia"]mam nadzieje, ze nie bedzie sie narzucac itd.[/quote]
co masz na mysli? -
dosiunia > 27-06-2010, 12:10
Ta ich poprzednia operka, Niemk, to tu codziennie przychodzila!! a jej za bardzo nie lubilam, wiec mnie to draznilo, nie obchodzilo mnie to, co mi do powiedzenia, wiec nawet jak mialam czas wolny czy offa to robilam cos w domu, zeby sobie poszla -. ja jednak jestem samotniczna i preferuje ksiazke, muzyke czy rower od siedzenia i gadania, no chyba, ze z przyjaciolmi <3 -
mloda > 27-06-2010, 13:17
[quote name="dosiunia"]no chyba, ze z przyjaciolmi <3[/quote]
no ale jak chcesz zyskać nowego przyjaciela bez rozmowy? :roll: -
dosiunia > 27-06-2010, 15:41
nie o to chodzi, jakby mi podpasowala to moglabym z nia gadac, a jak nie to niech spada, nie lubie jak ktos mi sie narzuca, w 2mc nie bedzie moja przyjaciolka przeciez. -
dosiunia > 27-06-2010, 16:10
-
dosiunia > 27-06-2010, 19:14
no dziewczynki, czekam na Wasza pomoc, 20lipca moja najstarsza skonczy 6lat i oczywiscie potrzebuje prezentu. Ona jest chudziutka, drobna blondyneczka, bardzo dziewczeca i bardzo strojnisia, uwielbia rozmowy i sukienki, a wlasciwie jedna rozowa, ktora nosi niemal non stop. Nie wiem co mam jej kupic. Czy jakis naszyjnik czy bransoletke czy moze bluzke jakas, chociaz do ubioru jestem sceptyczna bo dziela sie z rok mlodsza Ciara ubraniami, czy jakies naklejki czy co ;< nie wiem co mam kupic!! Doradzcie!! Zabawki odpadaja. -
carly15 > 27-06-2010, 19:16
Ty to odważna jestes 4 dziewczynkami sie zajmujesz! ale sliczne są jak laleczki :-)
Wiesz mozesz jej kupic jakies malowidła specjalne dla dzieci przynajmniej moja chrzesnica jak dostala na 6 urodziny to sie tka ucieszyla hehe. -
karolinka > 27-06-2010, 20:21
mozesz kupic jakis zestaw spinek, gumek do wlosow lub tak jak napisala carly, jakies malowidlaa jak nie, to jakas bizuterie -
dosiunia > 27-06-2010, 20:31
Gumki i spinki raczej nie, bo ja mam 4 dziewczynki to wszystkim sie dziela, a chcialam cos specjalnie dla niej..