-
-
Re: Aupair world.
rosario > 24-03-2011, 10:26
[quote name="sunkiss"]
[quote name="rosario"]ja tez mam niestety zablokowane wysylanie zaproszen :|
a najlepsze jest to, ze policzylam wszystkie wiadomosci, ktore wyslalam od poczatku (tj. 14.01.2011) i nie przekroczylam zadnego z tych trzech limitów 8O
w kulki sobie leca no :roll: :roll:[/quote]
ale przeciez Ty nie musisz liczyc tych wiadomosci, bo one sie same licza, masz licznik na dole w wiadomosciach, a przeciez licznik sam z siebie nie nabijalby sie.
moze poprostu zmien strone na greataupair czy easyaupair jesli nie jestes zadowolona?[/quote]
zaciekawilas mnie z tym licznikiem i weszlam na stronke, wiadomosci i z 3 minuty probowalam go znalezc, ale nie ma... mozesz dokladniej powiedziec, w ktorym miejscu powininen byc? -
zlosnica > 24-03-2011, 10:59
[quote name="rosario"]
[quote name="sunkiss"]
[quote name="rosario"]ja tez mam niestety zablokowane wysylanie zaproszen :|
a najlepsze jest to, ze policzylam wszystkie wiadomosci, ktore wyslalam od poczatku (tj. 14.01.2011) i nie przekroczylam zadnego z tych trzech limitów 8O
w kulki sobie leca no :roll: :roll:[/quote]
ale przeciez Ty nie musisz liczyc tych wiadomosci, bo one sie same licza, masz licznik na dole w wiadomosciach, a przeciez licznik sam z siebie nie nabijalby sie.
moze poprostu zmien strone na greataupair czy easyaupair jesli nie jestes zadowolona?[/quote]
zaciekawilas mnie z tym licznikiem i weszlam na stronke, wiadomosci i z 3 minuty probowalam go znalezc, ale nie ma... mozesz dokladniej powiedziec, w ktorym miejscu powininen byc?[/quote]
Logujesz się, wchodzisz w zakładkę statystyki i na dole masz "massages sent" i "Number of messages you have sent". -
rosario > 24-03-2011, 17:10
ok, znalazlamdzieki
nawet nie zagladalam nigdy wczesniej w ta zakldke 'statystyki' i nie kojarzylam zupelnie, ze tam jest cos takiego : ) -
Aisling > 24-03-2011, 17:45
Ooo Ros, Ty tez. No to jesteśmy niemal w czarnej dupie -
rosario > 24-03-2011, 17:56
ja musze do 14 kwietnia czekać :/
a ty? -
Aisling > 24-03-2011, 20:57
Patrzyłam, ale nie mam pojęcia gdzie mogę to sprawdzić, więc nie wiem. Ale skoro zablokowali mi wczoraj.. to pewnie nie prędko odblokują.
Gdzie jest napisane ile czasu jeszcze pozostało? -
rosario > 24-03-2011, 22:01
nie jest napisane chyba
po prostu 14 kwietnia minie te 90 dni... wiec mi sie na nowo zacznie naliczac. mam nadzieje przynajmniej taka xD -
Aisling > 25-03-2011, 19:30
Ile?! 90?! To chyba jakieś żarty.. -
Nathalie > 26-03-2011, 15:10
Kurcze, ja nie miałam takich problemów. Nie usuwalam wiadomości, ale ja mam inne pytanie: moja koleżanka wysłała skan dowodu i minęły 3 dni i nie ma odzewu. Czemu ja nie potrzebowałam takiej weryfikacji, a ona tak? -
rosario > 26-03-2011, 15:39
[quote name="Nathalie"]Kurcze, ja nie miałam takich problemów. Nie usuwalam wiadomości, ale ja mam inne pytanie: moja koleżanka wysłała skan dowodu i minęły 3 dni i nie ma odzewu. Czemu ja nie potrzebowałam takiej weryfikacji, a ona tak?[/quote]
odważna dziewczyna...
ale wracając do pytania - nikt z "przedstawicieli" strony nie jest w stanie wyjaśnić dlaczego niektórych mają potrzebę wylegitymować... widać ty nie trafiłaś na ich widzimisię, a koleżanka tak :/