• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

rosario > 24-03-2011, 10:26

[quote name="sunkiss"]
    [quote name="rosario"]ja tez mam niestety zablokowane wysylanie zaproszen :|

a najlepsze jest to, ze policzylam wszystkie wiadomosci, ktore wyslalam od poczatku (tj. 14.01.2011) i nie przekroczylam zadnego z tych trzech limitów 8O

w kulki sobie leca no :roll: :roll:[/quote]

ale przeciez Ty nie musisz liczyc tych wiadomosci, bo one sie same licza, masz licznik na dole w wiadomosciach, a przeciez licznik sam z siebie nie nabijalby sie.

moze poprostu zmien strone na greataupair czy easyaupair jesli nie jestes zadowolona?[/quote]

zaciekawilas mnie z tym licznikiem i weszlam na stronke, wiadomosci i z 3 minuty probowalam go znalezc, ale nie ma... mozesz dokladniej powiedziec, w ktorym miejscu powininen byc?

zlosnica > 24-03-2011, 10:59

[quote name="rosario"]
    [quote name="sunkiss"]
    [quote name="rosario"]ja tez mam niestety zablokowane wysylanie zaproszen :|

a najlepsze jest to, ze policzylam wszystkie wiadomosci, ktore wyslalam od poczatku (tj. 14.01.2011) i nie przekroczylam zadnego z tych trzech limitów 8O

w kulki sobie leca no :roll: :roll:[/quote]

ale przeciez Ty nie musisz liczyc tych wiadomosci, bo one sie same licza, masz licznik na dole w wiadomosciach, a przeciez licznik sam z siebie nie nabijalby sie.

moze poprostu zmien strone na greataupair czy easyaupair jesli nie jestes zadowolona?[/quote]

zaciekawilas mnie z tym licznikiem i weszlam na stronke, wiadomosci i z 3 minuty probowalam go znalezc, ale nie ma... mozesz dokladniej powiedziec, w ktorym miejscu powininen byc?[/quote]

Logujesz się, wchodzisz w zakładkę statystyki i na dole masz "massages sent" i "Number of messages you have sent".

rosario > 24-03-2011, 17:10

ok, znalazlam dzieki

nawet nie zagladalam nigdy wczesniej w ta zakldke 'statystyki' i nie kojarzylam zupelnie, ze tam jest cos takiego : )

Aisling > 24-03-2011, 17:45

Ooo Ros, Ty tez. No to jesteśmy niemal w czarnej dupie

rosario > 24-03-2011, 17:56

ja musze do 14 kwietnia czekać :/

a ty?

Aisling > 24-03-2011, 20:57

Patrzyłam, ale nie mam pojęcia gdzie mogę to sprawdzić, więc nie wiem. Ale skoro zablokowali mi wczoraj.. to pewnie nie prędko odblokują.

Gdzie jest napisane ile czasu jeszcze pozostało?

rosario > 24-03-2011, 22:01

nie jest napisane chyba

po prostu 14 kwietnia minie te 90 dni... wiec mi sie na nowo zacznie naliczac. mam nadzieje przynajmniej taka xD

Aisling > 25-03-2011, 19:30

Ile?! 90?! To chyba jakieś żarty..

Nathalie > 26-03-2011, 15:10

Kurcze, ja nie miałam takich problemów. Nie usuwalam wiadomości, ale ja mam inne pytanie: moja koleżanka wysłała skan dowodu i minęły 3 dni i nie ma odzewu. Czemu ja nie potrzebowałam takiej weryfikacji, a ona tak?

rosario > 26-03-2011, 15:39

[quote name="Nathalie"]Kurcze, ja nie miałam takich problemów. Nie usuwalam wiadomości, ale ja mam inne pytanie: moja koleżanka wysłała skan dowodu i minęły 3 dni i nie ma odzewu. Czemu ja nie potrzebowałam takiej weryfikacji, a ona tak?[/quote]

odważna dziewczyna...

ale wracając do pytania - nikt z "przedstawicieli" strony nie jest w stanie wyjaśnić dlaczego niektórych mają potrzebę wylegitymować... widać ty nie trafiłaś na ich widzimisię, a koleżanka tak :/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia