• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Polish girl in New York

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Polish girl in New York

• Polish girl in New York
  • Re: Polish girl in New York

efffce > 15-09-2010, 18:48

http://www.facebook.com/profile.php?id=1811263275 - to moj profil na facebooku

judd > 16-09-2010, 14:26

To i ja zaglądnę ;P )

historia o Texasie-genialna! Zdjecia dopelnia calosc

judd > 17-09-2010, 21:08

zdjecia boooooooskie ;D odwazne jestescie ;D ale chyba wlasnie to sie nazywa PRZYGODA

Darkshines > 29-09-2010, 17:44

Efffce, jakis czas temu zaproponowalam Tobie umieszczanie zdjec w miejscu, ktore nie wymagaloby zakladania konta na facebooku (niestety tylko tam wklejasz fotki). Myslalam, myslalam i wymyslilam! Moglabys zalozyc album na picasaweb. Na pewno jest wiecej osob, ktore chcialyby wyjechac do USA, a czytanie historii takich jak Twoja motywuje do powazniejszego myslenia o rozpoczeciu operkowania Super gdyby lekture uzupelnialo sie ogladaniem zdjec Swoja droga- pisz czesciej:p Poki co najbardziej lubie Twoj watek, Dytka niestety zaprzestala pisania, a kamysia swoj usunela:/.

efffce > 29-09-2010, 17:53

Mysle, ze da sie zrobic Co do pisania to na pewno cos umieszcze pod koniec weekendu, bo spotykam sie z Ewelinka na Manhattanie Do uslyszenia wtedy :*

greta211 > 16-10-2010, 0:41

Przeczytalam wszystkie strony i naprawde przygody sa fantastyczne i godne pozazdroszczenia.

Gratuluje ze Ci sie tak wszystko uklada ;]

ale co z tym policjantem i co z kenem?

Ewelina88 > 16-10-2010, 19:50

A to dobre pytanie jest ;p Ale ja mam lepsze... Co z Kylem?! ha ha ;p

Dziekuje za super sobote! :*

efffce > 18-10-2010, 6:40

Do policjanta sie nie odzywam ;] (ty wiesz Ewelinka :wink: ), Kena nie widzialam od stu lat a Kyle'a niestety nie udalo mi sie odnalezc Ale Ewelinka, wiemy na jakiej uczelni sie uczy, wiec mozemy pewnego dnia niespodziewanie wpasc na kampus Ja rowniez dziekuje, teraz moja kolej... czas odwiedzic DC Greta, dzieki za slowa uznania, co prawda dawno nie pisalam, ale jakos nie mam ostatnio weny Jak znowu sie pojawi to na bank wrzuce jakis nowy post

Ewelina88 > 19-10-2010, 2:12

Ha ha, no ja nie widze problemu, zeby Go odwiedzic na kampusie. Dla mnie to czysta przyjemnosc ha ha ;p

Zapraszam do DC!

greta211 > 19-10-2010, 19:47

Nie ma za co

Powodzenia zycze i czekam niedlugo na jkis rozwoj sytuacji
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia