• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

awmygod > 07-02-2011, 19:15

Cześć dziewczyny, w te wakacje pierwszy raz zostanę au - pair jestem taaaka happy, bo już mam rodzinę na wakacje (szukałam na własną rękę) w Essex, niedaleko Londynu była któraś z Was już tam??

karolinka > 07-02-2011, 19:18

witaj na forum. podaj nazwe miasta, w ktorym bedziesz;P bo w Londynie jest sporo operek

awmygod > 09-02-2011, 19:40

Niestety nie będę gdzieś w centrum, tylko w essex, zaraz koło Londynu. Ale mam wielką nadzieję, że nie będzie jakiś większych problemów z dojazdem, bo z tego co wyguglowałam, to w całym essex nie ma niczego ciekawego a Londyn to moje marzenie!

karolinka > 09-02-2011, 20:15

jak podasz nazwe miasteczka moze sie dziewczyny odezwa..albo napisz w tym temacie http://forumaupair.pl/viewtopic.php?f=2&...&start=270 tam sie 'spotykaja' operki z Londynu i okolic ;D

awmygod > 09-02-2011, 21:42

Dzięki, jakimś cudem przeoczyłam ten temat...

Yoanna > 10-02-2011, 21:30

[quote name="awmygod"]Cześć dziewczyny, w te wakacje pierwszy raz zostanę au - pair jestem taaaka happy, bo już mam rodzinę na wakacje (szukałam na własną rękę) w Essex, niedaleko Londynu była któraś z Was już tam??[/quote]

a gdzie w essex bedziesz?

awmygod > 12-02-2011, 18:02

[quote name="Yoanna"]

a gdzie w essex bedziesz?[/quote]

Rodzina zrezygnowała ;/ więc szukam dalej...

sgalazka1985 > 13-02-2011, 15:09

dziewczyny jesteście dobrze zorientowane w całym forum więc może pomożecie: szukam wątku nt.: jak wyglądały pierwsze kontakty operek z potencjalnymi host rodzinami, jak przebiegały rozmowy, o czym były rozmowy, jak się kontaktowali i jak długo trwało zapoznanie zanim się przekonali do Was i Was wybrali ostatecznie na swoją operkę. proszę o link na priv. dzięki:*

anek1987 > 13-02-2011, 21:59

sgalazka - obawiam się, że jednego takie wątku nie ma :? musisz poszperać, a w razie wątpliowści pytać nas

Kurcze, szukam rodzinki na wakacje i nic, zero Tak mi zależy na Londynie

nameless > 15-02-2011, 23:24

Hej dziewczyny!

bardzo mi zależy na wakacyjnym wyjeździe w kraje anglojęzyczne,najlepiej WB,

jest tyle formalności i załatwiania ze nie wiem od czego zacząć.. czy przez biuro czy nie..

Jestem ze świętokrzyskiego, i niestety nie posiadamy dobrego biura..

nie znam ani nie mam żadnej osoby która byla i by mi pomogła;/

a ang umiem w stopniu barrrdzo podstawowym,

PROSZE dziewczyny pokierujcie!!

Dzieki i pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia