-
-
Re: Summer au pair
awmygod > 07-02-2011, 19:15
Cześć dziewczyny, w te wakacje pierwszy raz zostanę au - pairjestem taaaka happy, bo już mam rodzinę na wakacje (szukałam na własną rękę) w Essex, niedaleko Londynu była któraś z Was już tam?? -
karolinka > 07-02-2011, 19:18
witaj na forum. podaj nazwe miasta, w ktorym bedziesz;P bo w Londynie jest sporo operek -
awmygod > 09-02-2011, 19:40
Niestety nie będę gdzieś w centrum, tylko w essex, zaraz koło Londynu. Ale mam wielką nadzieję, że nie będzie jakiś większych problemów z dojazdem, bo z tego co wyguglowałam, to w całym essex nie ma niczego ciekawegoa Londyn to moje marzenie! -
karolinka > 09-02-2011, 20:15
jak podasz nazwe miasteczka moze sie dziewczyny odezwa..albo napisz w tym temacie http://forumaupair.pl/viewtopic.php?f=2&...&start=270 tam sie 'spotykaja' operki z Londynu i okolic ;D -
awmygod > 09-02-2011, 21:42
Dzięki, jakimś cudem przeoczyłam ten temat... -
Yoanna > 10-02-2011, 21:30
[quote name="awmygod"]Cześć dziewczyny, w te wakacje pierwszy raz zostanę au - pairjestem taaaka happy, bo już mam rodzinę na wakacje (szukałam na własną rękę) w Essex, niedaleko Londynu była któraś z Was już tam??[/quote]
a gdzie w essex bedziesz? -
awmygod > 12-02-2011, 18:02
[quote name="Yoanna"]
a gdzie w essex bedziesz?[/quote]
Rodzina zrezygnowała ;/ więc szukam dalej... -
sgalazka1985 > 13-02-2011, 15:09
dziewczyny jesteście dobrze zorientowane w całym forum więc może pomożecie: szukam wątku nt.: jak wyglądały pierwsze kontakty operek z potencjalnymi host rodzinami, jak przebiegały rozmowy, o czym były rozmowy, jak się kontaktowali i jak długo trwało zapoznanie zanim się przekonali do Was i Was wybrali ostatecznie na swoją operkę. proszę o link na priv. dzięki:* -
anek1987 > 13-02-2011, 21:59
sgalazka - obawiam się, że jednego takie wątku nie ma :? musisz poszperać, a w razie wątpliowści pytać nas
Kurcze, szukam rodzinki na wakacje i nic, zeroTak mi zależy na Londynie -
nameless > 15-02-2011, 23:24
Hej dziewczyny!
bardzo mi zależy na wakacyjnym wyjeździe w kraje anglojęzyczne,najlepiej WB,
jest tyle formalności i załatwiania ze nie wiem od czego zacząć.. czy przez biuro czy nie..
Jestem ze świętokrzyskiego, i niestety nie posiadamy dobrego biura..
nie znam ani nie mam żadnej osoby która byla i by mi pomogła;/
a ang umiem w stopniu barrrdzo podstawowym,
PROSZE dziewczyny pokierujcie!!
Dzieki i pozdrawiam