• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair in America

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Au Pair in America

• Au Pair in America
  • Re: Au Pair in America

roark > 07-02-2013, 2:05

Majena a masz wyniki do takiego testu? Ciekawa jestem co by mi wyszło jakbym wypełniła go po raz kolejny Na kiedy planujesz wyjazd?

Majena > 07-02-2013, 2:45

[quote name="roark"]Majena a masz wyniki do takiego testu? Ciekawa jestem co by mi wyszło jakbym wypełniła go po raz kolejny Na kiedy planujesz wyjazd?[/quote]

Niestety wyników nie posiadam, ale z tego co wiem to jest to bardziej charakterystyka niż test psychologiczny. Pytania fakt faktem się powtarzają, ale nie odnoszą się tak bardzo do siebie. Ja go wypełniałam na rozmowie,ale koordynatorce laptop siadł i mi go przesłała Chciałam wyjechać w marcu, niestety przez chorobę koordynatorki było małe opóźnienie w mojej aplikacji i teraz czekam na perfect match. A Ty kiedy planujesz?

roark > 07-02-2013, 2:51

Aaa to taki myk szkoda ze nie masz odpowiedzi ale w sumie pewnie i tak za bardzo na to nie patrzą ja planuję wyjechać jak najszybciej, jestem dostępna do czerwca.

Jarzebinka > 07-02-2013, 2:52

Gośka, ten interpals nam się jebie...

Majena- ale masz juz otwarty room? miałaś jakies rodzinki?

roark > 07-02-2013, 2:53

haha wlasnie to samo Ci napisalam na inerpalsie

Jarzebinka > 07-02-2013, 3:01

ahah, Znajdujcie sobie rodzinki na 20 maja!!

Majena > 07-02-2013, 3:14

Majena- ale masz juz otwarty room? miałaś jakies rodzinki?[/quote]

Na początku moje GRATULACJE Jarzębinko!!!! Czytałam Twojego bloga

Room mam otwarty tydzień i właśnie pojawiła mi się rodzinka. Dwie dziewczynki 1i 3 latka, czyli tak jak teraz mam pod opieką tylko że chłopca. Wydają się fajni, ale zobaczymy w końcu to Ci pierwsi hyhy wszystko się okaże

Jarzebinka > 07-02-2013, 3:34

A dziękuję, cieszę się, że jest nas wiecej z APiA tutaj, bo moze ktoś bedzie leciał ze mną!

a masz doświadczenie z tkimi dzieciakami? poniżej 2 lat? Masz filmik? pokazesz nam?

balbina > 07-02-2013, 3:52

Moi zdaniem nie ma dobrych i złych odpowiedzi do tego testu, on 'pokazuje' jakim jesteś

Majena > 07-02-2013, 3:54

Co do mojego doświadczania. Od 2,5 roku opiekuję się Piotrusiem, właśnie skończył 3 latka. W między czasie daję "korepetycje" 11 latce i zajmuję się 7 latką. W rodzinie mam noworodki więc z praktyki nie wychodzę. Studiuję resocjalizację i byłam wolontariuszką (1.5roku) dla dzieci zagrożonych patologią społeczną. W aplikacji zaznaczyłam, że nie chętnie zajmę się 3 miesięcznymi dziećmi, bo nie chcę przestać cały czas nad nimi sprawdzając czy wszystko Ok. 3 latek jest idealny ale nie pogardzę starszym dzieckiem

Filmiku niestety nie posiadam...ale jeśli nie znajdę perfect family na pewno go nakręcę.

Dziś zjem 5 pączków
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia