• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA oczami KAHY

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• USA oczami KAHY

• USA oczami KAHY
  • Re: USA oczami KAHY

Kaha86 > 12-01-2010, 5:17

ej laski sluchajcie tego ... w piatek zglosilam rematch i mialam oficialna rozmowe z hostka i lcc ... generalnie powiedzialam ze nie chce dla nich pracowac tych dwoch tyg i ze chce mieszkac u kolezanki ... lcc sie zgodzila ale doradzila mi zebym zostala jednak u rodziny na co hostka powiedziala ze ona nie chce mojej pracy juz przez te 2 tyg ... no i pieknie ladnie hosta odwiozla mnie do domu kolezanki zyczyla mi powodzenia i takie tam sztucznosci ... dzis okazalo sie ze chca mnie z programu wyrzucic bo mieszkam u kolezanki a program tego nie przewiduje ... no i teraz jest bol bo moja hostka nie chce zebym ostatnich 2 tyg rematchu u niej pracowala program director nie chce zebym mieszkala u kolezanki a lcc mi dojebala ze ona mnie tez nie chce u siebie bo nawet lozka dla mnie nie ma ... ale generalnie sprawa wyglada tak ze zastanawiaja sie czy mnie nie wyjebac z programu bo niby wszystko to moja wina ... szkoda tylk ze lcc sie nie chce przyznac do bledu a ja ponosze konsekwecnje ... mam dosc chcialam byc wkoncu szczesliwa a z tego wszystkiego na koniec nikt mi nawet szansy nie dal ;( co ja mam teraz zrobic ... jestem zalamana mega ... kto mi uwierzy ze to nie moja wina ... ;( masakra pomocy !

Kaha86 > 12-01-2010, 5:24

... no i zglosilam rematch oficialnie w czwartek do lcc, w piatek byla na rozmowowa oficialna z hostami i lcc a dzis biuro glowne jeszcze do rematchu mnie nie dalo bo nie moga dojsc ladu i skladu ... jutro maja dac mi odpowiedz ... a tym czasem wracam do plakania ;( dobrze mi to od ostatniego pol roku idzie ... !

aaleeksaandraa > 12-01-2010, 7:50

BArdzo dobrze ze robisz rematch! Jestem z Toba

NApisz z jakiej agencji jestes, to Ci odpowiem jak jest z tym mieszkaniem u kumpeli. Ja mam zajebista LCC ktora wszystko mi wylkarowala. Ale ja jestem z APC...

marlenao > 12-01-2010, 8:15

Kaha tez jest z au pair care.

aaleeksaandraa > 12-01-2010, 20:42

Jak jest z APC to MOZE mieszkac u kolezanki badz LCC i jedyne co agencja moze wymagac to uiszczenie oplaty 25 $ za kazdy dzien jaki nie mieszkasz w domu hostow. Ale tylko i wylacznie jesli to Ty nie chcesz u nich mieszkac. Jesli to ONI nie chca zebys u nich mieszkala, ONI placa LCC za kazdy dzien 25$.

Jestem tego na 100% pewna. Nie moga Cie wyrzucic z programu.

Powodzenia! I nie daj sie!

adziszkowa > 12-01-2010, 22:03

co za chore jazdy ! zero współczucia dla kogoś kto jest w obcym kraju daleko od domu makabra !! powodzenia trzymaj się :*

PolarLights > 12-01-2010, 22:18

Jesteśmy z Tobą !

Pamiętaj tylko się nie załamywać na pewno Tobie cięzko , ale pomysl ze najgorsze już za Tobą , teraz może być tylko lepiej

Kaha86 > 12-01-2010, 22:55

hej laski dzis dostalam odpowiedz od lcc ... zostalam a programie i do 22 musze znales rodzine ! bedzie ciezko bo zaczyna sie pranie brudow i moja ex hostka robi mi mega problemy ... ma czelnosc do moich znajomych mowic zeby mi nie wierzyli ... wiec juz sobie wyobrazam co ona do lcc i sasiadow wygaduje ... nie jest latwo a zegar tyka :/ ... mieszkam sobie u kolezanki dalej i modle sie o cud ... jakbyscie znaly recepte na szczesliwe zakonczenie to piszcie kazda pomoc sie przyda ...

karolinka > 12-01-2010, 23:00

Kaha sprawdz na greataupair moze tam znajdzie sie rodzinka z APC

Dytka90 > 12-01-2010, 23:09

Dasz rade zobaczysz my tu wszyscy jestesmy z toba A hostka sie nie przejmuj idiotka i tyle. W wyborze rodziny nie ma ci jak zaszkodzic. Ja nie wiem jak ty z nia dalas rade tyle czasu podziwiam. Pisz na bierzaco jakie masz oferty skad i wogole. Glowa do gory teraz bedzie tylko lepiej zobaczysz!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia