-
-
Re: au pairki w Londynie poszukiwane
Lunax > 14-01-2010, 1:17
OOoo matko dziewczyny, ale miejsce wybralyscie.. Ja to mam zdecydowanie za daleko, bo zanim bym tam dojechala musialabym za chwile wrocic.
Karolinka mam nr telfonu do pewnej dziewczyny, ktora zna rodzine, ktora poszukuje au-pair, bo poprzednia juz wraca do kraju na studia, wiec jakbys chciala moglabym ci dac numer telefonu a wtedy bys juz sama dzialala. -
Yoanna > 14-01-2010, 1:52
dzoana bedzie miala z dwie godziny ale licze ze sie zgodzi hehehe :lol: -
sunkiss > 14-01-2010, 14:09
no dla mnie tez za daleko, bo co przyjade, to bd musiala zaraz wracac :/ zreszta ja ide w sb i pt na impreze, wiec pewnie niedziele przespie... ale zycze Wam milej zabawy ! -
sztruksowa > 14-01-2010, 14:33
Hej dziewczynki
Czy ktoras moglaby mi cos wiecej napisac o Bromley? Jakie to miasto, czy takie same ceny (zywnosci itp) jak w Londynie. Ile ksoztuje bilet do Londynu i jak dlugo zajmuje droga do niego? I czy w ogole fajne miasto czy nie bardzo:> -
becia0001 > 16-01-2010, 13:56
HejJa w ten weekend odpuszcze sobie jeszcze spotkanie z Wami, w koncu wczoraj przylecialam ;P hehe ale w nastepny juz postaram sie odtrzec nawet jesli to bedzie strasznie daleko i nie bede wiedziala jak dotrzec hehe -
89dzoana89 > 16-01-2010, 23:26
Bromley...hahaha
Julita co powiemy na temat bromley?
Fajne kluby, centrum handlowe i wszysstko co au pair do szczescia potrzebne
A dojazd do |LOndka to 25min pociagiem a kwota to z tego co pamietam ok 8f -
julita883 > 17-01-2010, 14:43
OMG BromleyKocham to miasto spędziłam tam zajebiste 4 miechy Asieńko pamiętasz Australian Bar? I naszych Polaczków-Góralów
W Bromley na pewno nie da sie nudzić jest centrum handlowe, Primark oczywiście kilka fajnych klubów i barów, kino a także teatr czy biblioteka.Są tam dwa College i centrum językowe.Dobre połączenie do Londynu pociągiem tak jak Asieńka pisała albo autobusem z CatfordAaaa i najważniesze pakr tam mają -
Yoanna > 17-01-2010, 19:41
to KFC w ktorym sie alkoholizowalysmy to tez bylo w bromley? :lol: -
julita883 > 17-01-2010, 20:59
Asiu jasne że w Bromley -
89dzoana89 > 18-01-2010, 15:27
To wszystko bylo w Bromley
Ajjj milo powspominac')
I jak tam Justyna wracasz do UK?
Masz juz jakas potencjalna rodzinke?
U mnie jak na razie reeewelacja
Szkole zaczynam w srode, z dzieciakiem problemow nie mam, nie mam kompletnie pieniedzy i jeszcze noge skrecilan na dodatek haahah