• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Coś trzeba zmienić :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Coś trzeba zmienić :)

• Coś trzeba zmienić :)
  • Re: Coś trzeba zmienić :)

aaleeksaandraa > 25-08-2009, 23:24

No właśnie oni chcą jak najszybciej nawet 1 października, a ja nie wiem kiedy będe miała obronę - nie wiem czy to będzie 5 czy 15 października.

Wiem, że komplet dokumentów mam złożyć do 25 wrzesnia. mam nadzieję, że w pierwszej połowie października będą terminy, bo chce podac rodzinie termin wylotu na 26.10

arven86 > 25-08-2009, 23:24

o, to sluchaj, zrobimy maly przkret Ty do nich polecisz na ten rok, ja wylatuje w przyszlym to sie z Toba zamienie hahahahhah xD

aaleeksaandraa > 25-08-2009, 23:28

Nie ma sprawy ten manewr musi się udać

Widze sentyment do Seattle jest?

Słuchaj a jakbym Ci podał adres to jestes w stanie opisać okolicę - tak ogólnie?

arven86 > 25-08-2009, 23:44

ja nie, ale moge zapytac kolegi ktory tam mieszka, moze cos bedzie umial powiedziec ej, serio mowie, jesli daloby rade tak zachachmecic z tym Seatlle to ja bym skakala chyba z radosci

aaleeksaandraa > 25-08-2009, 23:50

Wiesz gdzie mnie znaleźć na tym forum na bank będę, maila tez nie zmieniam od lat

Jeśli będziesz pamiętała to zagrzeję Ci miejscówkę

10320 RavennaAvenue, Seattle WA 98125 - chyba mogę tak jawnie adres wyslać co?

arven86 > 25-08-2009, 23:53

dodalam Cie do przyjaciol, to nie zgubie a zaraz mu wysle maila i jak tylko dostane odpowiedz to dam Ci znac w razie czego ja podaje mojego maila- <a href="mailto:ewka.drzewiecka@gmail.com">ewka.drzewiecka@gmail.com</a>

arven86 > 26-08-2009, 0:12

o, Ty wiesz co jest jeszcze fajne? Ostatnio odkryłam Jak wchodzisz sobie na Google Maps to tam mozesz przyblizac sobie dowolnie te mapy, prawda? Niektore miasta maja taki ciekawy trick ze jak przyblizysz je tak na maksa to mozesz ogladac zdjecia z tego miejsca, zupelnie jakbys chodzila sobie tam po ulicy, widzisz samochody na ulicach i wogole, bajer nad bajery Ostatnio w weekend zwiedzalam tak Floryde i San Francisco xD Niestety nie wszystkie miasta tak maja, ale o dziwo Seattle jest! zobacz, to przeznaczenie, obie musimy tam jechac :mrgreen: http://maps.google.pl/ - wpisz "seattle, ravenna ave" w wyszukiwarce i Ci pokaze

arven86 > 26-08-2009, 0:17

haha, o mapy googli mi chodzilo xD ah ta cenzura jak wpiszesz adres z nr domu to wyswietla dokladnie mi sie okolica podoba fajne samochody stoja przy domu xD

ell > 26-08-2009, 8:31

Super! Jak będziesz miała chwilkę czasu to napisz o nich coś więcej, bo jesteśmy ciekawi gdzie i do kogo się wybierasz (bo rozumiem, że to właśnie ONI) . A ja jestem wyjątkowo zainteresowana, bo w przyszłym roku znowu chcę być au pair w USA, więc chcę być na bieżąco :lol: .

A jak tam schedule? :wink:

karolinka > 26-08-2009, 10:44

Ola to gratulujemy udanej rozmowy i jedz do nich
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia