• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?

• Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?
  • Re: Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?

Sprytny Lisek > 24-12-2009, 11:14

Dzięki za odpowiedź tak,czekam aż sprawdzą te wszystkie papiery. Mam nadzieje, że zaraz po Nowym Roku wszystko ruszy A póki co to chyba nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwość...przy okazji,

Wesołych Świąt Wszystkim!

Insula > 25-12-2009, 1:55

Hey Sprytny Listek Ty jesteś pewnie na bieżąco jak to jest po nowym roku będziesz musiała jeszcze raz podpisać umowę u po raz 2 zapłacić bo ktoś pisał, że po nowym roku trzeba jeszcze raz podpisywać umowę, ale nie wiem jak jest z kasą?

Sprytny Lisek > 26-12-2009, 0:18

No tak,małe zamieszanie z tymi umowami, ja już podpisywałam 2...bo 1-wsza była na rok 2009, a jakoś końcem listopada/początkiem grudnia dostałam nową umowę na 2010. O płaceniu pierwszej raty po raz drugi z racji nowej umowy nikt nic nie wspominał,to też niczego nie płaciłam, podpisałam papier, wysłałam i żadnych zastrzeżeń nie było

Laura00 > 07-06-2010, 23:09

witam wszystkich

Ja bym chciała wyleciec do USA w marcu/kwietniu 2010, wiec jak myslicie kiedy powinnam zgłosic sie do biura? Chyba wybiore prowork. Nie moge na razie wysłac zgloszenia, bo chce sobie praktyki załatwic w jakims przedszkolu i poki co nie mam referencji za bardzo, no i moja znajomosc angielskiego, a wlasciwie jej brak wymaga ode mnie jeszcze troche pracy :wink:

mloda > 07-06-2010, 23:24

Mi to zajelo niecale 3 miesiace wiec moze tak pod koniec listopada?

Laura00 > 07-06-2010, 23:39

Mloda a tez z proworku jechalas? i w jakim miesiacu wyslalas zgloszenie, bo przed wakacjami to pewnie jest wiecej ofert od rodzin tak sobie mysle

Insula > 08-06-2010, 0:26

[quote name="Laura00"]witam wszystkich

Ja bym chciała wyleciec do USA w marcu/kwietniu 2010, wiec jak myslicie kiedy powinnam zgłosic sie do biura? Chyba wybiore prowork. Nie moge na razie wysłac zgloszenia, bo chce sobie praktyki załatwic w jakims przedszkolu i poki co nie mam referencji za bardzo, no i moja znajomosc angielskiego, a wlasciwie jej brak wymaga ode mnie jeszcze troche pracy :wink:[/quote]

Raczej 2011 ;D

mloda > 08-06-2010, 1:10

NIe ja jechalam z CC.

Na pierwszym spotkaniu bylam w polowie maja, w czerwcu znalazlam rodzinke, a 30 lpica lecialam do USA

Nie wiem kiedy jest wiecej oferd. Jesli chodzi o Stany to chyba nie ma roznicy. Tak mi sie wydaje.

Yoanna > 08-06-2010, 1:25

a ja mysle, ze najwiecej to wlasnie w okresie wakacyjnym, bo wiekszosc osob wyjezdza po szkole/studiach a to wlasnie ten wakacyjny czas. a ze jest sie au pair w usa przez 12 mies to i nastepna operka tez jest potrzebna od wakacji i tak w kolko.. w europie to troche inaczej bo tu nie ma takich zasad, ze trzeba byc rok

Laura00 > 08-06-2010, 11:38

tak 2011, mała pomyłka :wink: a nie wiecie czy w proworku, mozna sie ubezpieczyc na wypadek jak ktos nie otzyma wizy i dostac zwrot pieniedzy? i jak too jest w gawo?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna