-
-
Re: Florida dream ??
monita > 26-08-2009, 13:41
[quote name="edytakrotoszyn"] za to hostki dostana kubki ze zdjeciami i czekoladki ;p
[/quote]
jedziesz do dwóch hostek?? -
edytakrotoszyn > 26-08-2009, 13:45
takhehe juz widza ta lawine teraz ze sie nie przyznalam -
edytakrotoszyn > 26-08-2009, 13:52
sama bylam tym faktem przerazona jak sie dowiedzialam. ale po 5 minutach jak sie dowiedzialam ze mam rodzine to ona zadzwonila. Bylam w szoku! Susan to bardzo mila, cierpliwa opiekuncza kobieta. Byla bardzo ciepla. jednak jest tez wymagajaca i zorganizowana. Andrea natomiast ma do mnie anielska cierpliwosc i jak czegos nie rozumiem to mi powoli tlumaczyobie sa niesamowite. z poczatku chcialam je od razu odrzucic, na szczescie od razu zadzwonily na skype i okazaly sie cudowne naprawde dbaja o mnie (kupily mi specjalnie laptopa), pytaly o to czego nie lubie jesc a co lubie, obdzwonily kolezanki ktore maja au pairki zebym miala znajomych, mowily ze zdaja sobie sprawe ze przez pierwszy miesiac bezie mi ciezko ale one mi pomoga. wiec ogolnie z tak sympatycznymi kobietami bedzie ok maja bardzo odpowiedzialne zawody. Susan jest lekarzem, ma prywatna klinike gdzie pomaga kobietom zajsc w ciaze oraz donosic ja. Andrea ma agencje nieruchomosci wiec pracuje w domu.
takze mysle ze tam homoseksualnosc nie jest jakos krytykowana jak u nas. wsrod znajomych nie przyznaje sie do kogo jade bo niesttey za duza dyskryminacja w tej zapyzialej polsce ;/
naprawde nie ma co w aplikacjach zaznaczac ze nie chce sie takich rodzin bo czesto sa bardzo niesamowite. -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 13:55
Super!
Ja bardzo popieram rodziny homoseksualne.
I sama chciałam do takiej jechać.
Niestety - żadnej oferty nie dostałam od homoseksualistów... -
monita > 26-08-2009, 14:04
cos Ty, to zupełnie nie o to chodzi, czy one sa lesbijkami czy nie,,,ale się po prostu zdziwiłam:] wydawało mi się, że historię przeczytałam dokładnie a tu proszę taki psikusheh. Z tego co piszesz to widać, że fajni ludzie a to najważniejsze !!!!! zorganizowane pomocne i w ogóle...te moje jakieś takie zakielone były...sympatyczne, ale nic więcej wiec się nie zdecydowałam;] za Ciebie trzymam kciuki Edyta bo wiem, że marzyłaś o super rodzince z florydy i widac,że Ci się udało( na razie w teorii:]) powodzenia!!!! -
edytakrotoszyn > 26-08-2009, 14:08
to ty monita tez mialas taka oferte? co z nimi nie tak bylo?
no naprawde wydaja sie rewelacyjne bo pomagaja mi, sa zyciowe, uczuciowe, widac ze Tiger to ich oczko w glowie. bardzo wyrozumiale
ale wiecie jak to tutaj bywa w polsce. jakbym powiedziala jescze w moim miescie jakims znajomym to pewnie zaraz bylo by ze jestem jakas nienormalna ze do takiej chorej rodziny jade (moje miasto to 40tys osob wiec niesttey takie smieszne teorie jeszcze tu panuja) albo ze i ja jestem homoseksualna
a ja nie dyskryminuje ludzi to porzadne kobiety z sercem ktore nawet mojej mamie obiecaly ze jak bedzie mi zle to mi pomoga zawsze i moge na nie liczyc,tym bardziej ze andrea jest w domu i zawze moge sie do niej zwrocic o pomoci dlatego pewnie kupily mi laptopa prywatnego zeby mama sie nie martwila -
monita > 26-08-2009, 14:17
Najważniejsze jest to, że wydaja się symatyczne i uczynne a to juz dużo jak na początek.
Ja już gdzies pisałam o tej mojej rodzince...generalnie chodziło o to, że one miały dwóch synków i córeczke,,,same nie do końca wiedziały czego chciały, ja tez jade pierwszy raz i wolę wiedzieć czego mam się spodziewać Kate jak ze mną rozmawiała to była o niebo bardziej przerażona niż ja..oj a przecież ktoś musi zachować zimna krew:] heh poza tym rozmawiało mi sie z nią naprawdę super i obie doszłyśmy do wniosku, że one lepiej wyjdą na tym, jak poszukają opera nie operki:] heh i obie wiedziałyśmy, że to nie to...i tyle w tym temacie -
edytakrotoszyn > 26-08-2009, 15:46
ah no to dobrze ze przynajmniej sie dogadalyscie ze do siebie nie pasujecie
na te chwile wydaje mi sie ze ja tam pasuje, ze beda mnie traktowac jak corke, jak naprawde czlonka rodziny/.
a czy ktos z forum byl jescze u takiej rodziny?? -
edytakrotoszyn > 27-08-2009, 0:08
nie no czy naprawde pierwsza z forum lece do takiej rodzinki ? :lol: -
cailet > 27-08-2009, 0:15
No raczej!Ale ja też nie miałabym nic przeciwko temu.