-
-
Re: Pre departure orientation project
agniesia > 05-07-2012, 23:30
A jest jakaś wymagana minimalna liczba stron? -
Cukrova > 06-07-2012, 0:36
[quote name="agniesia"]A jest jakaś wymagana minimalna liczba stron?[/quote]
Nie tylko musisz mu poswiecic 8 godzin ;D i tyle -
Madlene > 20-10-2012, 23:27
Jeśli wyjeżdżacie z Inter Exchange to nie potrzebujecie projektu! -
dori5556 > 24-10-2012, 19:56
Właśnie rozmyślałam nad tym moim projektem i mam pytanie-trzeba mieć oryginał i kopie. A tak kopia dla kogo ma być? Chciałabym sie pobawić przy robieniu tego projektu (poprzyklejać coś itp) ,ale nie wyobrazam sobie ,że miałabym robić to razy dwa. Chce zrobic jeden i po prostu go skserować, i to właśnie ksero chciałabym zostawić agencji (jeżeli i tak ma wylądować w koszu...) a to drugie rodzince. Tylko moje pytanie: czy mogę dać oryginał na szkoleniu a pozniej go odebrać i zostawić kopie? Chciałabym pokazc na szkoleniu ten album ,w który włoze najwiecej pracy, a nastepnie przekazc go rodzince. A kopie niech sobie pozniej agencja wyrzuca... -
agniesia > 14-12-2012, 4:08
Projekt trzeba mieć jeden. Na szkoleniu go zabierają, oceniają i odznaczają, że zrobiłaś i oddają, żebyś mogła podarować swojej host rodzince. Też wydawało mi się, że mają być dwa, jednak nic z tych rzeczy -
agniesia > 14-12-2012, 4:09
Mój był w prawdzie prosty i zrobiony komputerowo, ale jeśli ktoś chciałby zobaczyć to zapraszam: http://livingmy-americandream.blogspot. ... oject.html -
janette > 19-04-2013, 22:12
Trzymałyście się tych wszystkich podpunktów ? Kamienie milowe rozowoju, motoryka ? Przecież to jest roboty na nie wiem ile... Mam już dosyć kretyńskich wymogów agencji, najpierw masa dokumentów, latania, załatwianie, robienie z siebie idiotki na głupim filmiku(wyglądam na nim jakbym była jakaś czaśnięta, bóg strzegł go komuś pokazać), oby to wszystko było tego warte.
Nie wiem co oni sobie myślą, ale ja nie siedzę na tyłku, dopiero dzisiaj minął mi ostatni dzień pracy,pracowałam od ok11, 11.30 do 19, w porywach 20, od rana, przed pracą latałam na ang, lekcje pływania i inne bzdury, więc kiedy miałam robić to badziewie, w nd wyjeżdżam na zasłużony urlop nacieszyć się ostatnim tygodniem swobody a 6 maja lece, najchętniej bym komuś zapłaciła i niech się z tym bawi. Ja mam dość stresów. Myslałam,m że to będzie tak jak tutaj wspominałyście, coś o swojej rodzinie, o hostach, o Polsce, "takie "nasze" i "od nas", ale miałam rozmowę z agencją ame i kazała mi się trzymać wszystkich podpunktów, a z drugiej strony z tego co czytam i tak to olewają, to już sama nie wiem. -
agniesia > 01-05-2013, 19:41
A w jakiej agencji jesteś? Z APC mogę potwierdzić, że się nie srają. Mają tysiące tych projektów, także musi to po prostu wyglądać schludnie i tak, że widać, że nadajesz się do dzieci. Wrzuć jakieś piosenki, obrazeczki i będzie spokoMożesz sobie zobaczyć jak mój wyglądał. A swoją drogą wiadomo, że agencja Ci powie, że wszystko ma być tak jak wypisane bo skoro tak jest podane to muszą Ci powiedzieć, żebyś się tego trzymała. Profesjonalizm musi być -
anko > 12-05-2013, 18:29
Ja do swojego projektu nie przyłozyłam większej wagi, po prostu zrobiłam go, żeby tylko był. Pamiętam, że jakiś podpunkt opuściłam i go nie opisałam. Jak już jesteśmy na szkoleniu w NY, prowadzące zbierają te projekty i sprawdzają, które się nadają a które nie. Oczywiście wszystkie się nadały, a tym, którzy nie napisali jakiegoś punktu, poprostu umieścili kartkę na projekcie, że tego brakuje i mamy to uzupełnić i oddać do sprawdzenia swojej LCC. Ale moja LCC tego nie wymagała ode mnie, bo nawet nie wiedziała, że takiego owego podpunktu mi brakowało. Niektóre osoby zrobiły naprawdę ciekawie ten projekt, że aż chciało się oglądać i czytać. Chyba 2 osoby zostały wyróżnione i dostały darmową wycieczkę po NY.
Polskie biuro wymagało oryginał i kopie projektu, ale wystarczył tylko oryginał, bo po sprawdzeniu go nam oddawali. Ja swojego projektu nie dawałam hostom -
janette > 17-05-2013, 5:01
nie zrobiłam tych kamieni milowych, przypięły mi kartkę i po sprawie.