• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P

• jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P
  • Re: jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P

agulka > 11-06-2009, 21:27

ja nie wiem jak mozna w tym chodzic. sari to przeciez jeden kawalek materialu, ktorym owijaja cie jak mumie

odnosnie szali, to sama dorobilam sie kolekcji. zarazilam sie od kol, ktora byla w krajach arabskich. to zawsze elegancki dodatek i swietny latem na chlodne wieczory

a swoja droga, to dzoana, jednak uk ?

89dzoana89 > 11-06-2009, 21:35

No jednak

Los bywa przewrotny i rzuca mnie do UK jak na razie

Ale ja do USA i tak wyjade!!!

A najlepsze jest to ze dzisiaj do mnie babka z Californii zadzwonila :lol: A ja juz zrezygnowalam z wyjazdu;P

dominikan@ > 11-06-2009, 21:39

No co ty!!! Z jakiego miasta???

89dzoana89 > 11-06-2009, 21:41

A powiem Ci ze nie iwem Bylam w takim szoku ze pamietam tylko ze California;P No ale i tak nie bylo po co rozmawiac skoro do USA sie na razie nie wybieram;(

Jak nic tak nic a jak jedno sie pojawi to nagle i inni sie odzywaja;/ Zawsze tak mam 8)

dominikan@ > 11-06-2009, 21:45

To ty jeszcze nie poinformowałaś agencji że rezygnujesz z proramu? Bo wiesz co - przypomniało mi sie że czytałam coś kiedyś że możesz jechać nie płacąc teraz za program, a agencji oddasz z pierwszego kieszonkowego.

89dzoana89 > 11-06-2009, 21:47

Poinformowalam agencje

A co do oplaty dla agencji to na to jeszcze bym miala;P

Gorzej z kasa na wize, dojazdy do ambasady, jakas kase zeby tam wziac, na tabletki

dominikan@ > 11-06-2009, 21:50

Ja już pożyczyłam od rodziców prawie 3 tyś a to jeszcze nie wszystko! Do Uk mogła bym jechać za mniej niż 1 tyś. Bo rodzine znalazłam bym sobie na własną ręke. No niestety trzeba się liczyć z tym że wyjazd do USA jest o wiele droższy.

89dzoana89 > 11-06-2009, 21:53

No i wlasnie dlatego musialam zrezygnowac;/

Ale w Anglii posiedze powiedzmy gora rok, pozwiedziam, pojde na kurs angielskiego, cos tam sobie kupie a potem zacisne pasa i bede na USA odkladala

Plan jest, ciekawe jak bedzie z wykonaniem hehe :lol:

agulka > 11-06-2009, 21:57

oczywiscie, ze wyjedziesz podszkolisz jezyk w UK, bedziesz miala doswiadczenie i wtedy bedziesz miala wieksze szanse na fajniejsza rodzinke w usa

zaoszczedz troche kasy w uk, zebys mogla spokojnie zorganizowac wyjazd do usa i po sprawie

a swoja droga z tego uk to wiele plusow...zawsze bedziesz miala blisko do domu i bilety tanie

89dzoana89 > 11-06-2009, 22:03

Jakies plusy UK ma napewno

Z reszta i tak innego pomyslu na zycie w tej chwili nie mam

Najwazniejsze ze sie sprawdze pod wieloma wzgledami Najwiekszym egzaminem bedzie tesknota za domem albo jej brak hehe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna