• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Little Michael In Big World

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Little Michael In Big World

• Little Michael In Big World
  • Re: Little Michael In Big World

dominikan@ > 29-04-2009, 15:28

To na kiedy chcesz przełozyc ten wyjazd??

cailet > 29-04-2009, 15:31

Nie no, przekładać nie będę. Po prostu mam egz z prawka 15 czerwca i poczekam aż będę miała, bo na razie i tak nie mam żadnych ofert. No i myślę, że po zdaniu prawka to tak ze 2 miesiące do wyjazdu. miesiąc na znalezienie rodzinki, a miesiąc na formalności z wizą, biletem itp.

dominikan@ > 29-04-2009, 15:34

Cailet a może coś nie tak jest z twoją aplikacją, fotkami lub listem?

cailet > 29-04-2009, 15:42

No właśnie podobno nie, bo pytałam. Podobno właśnie problem w tym, że nikt nie chce auperki bez prawka. Spoko. Mi się nie śpieszy Nic mnie nie goni.

dominikan@ > 29-04-2009, 15:47

A ty sobie możesz przeglądac te wszystkie rodzinki w au pair roomie??

cailet > 29-04-2009, 15:52

Niestety, muszę czekać aż ktoś się do mnie zgłosi. W au-pair room nie da się przeglądać rodzin.

dominikan@ > 29-04-2009, 16:11

"Teraz każdy kandydat otrzyma swój indywidualny kod dostepu do strony internetowej i możliwość wprowadzania swoich danych online, przeglądania ofert rodzin, zdjęc i map określających lokalizację zamieszkania poszczególnych rodzin na terenie USA, możliowość kontaktu z innymi Au pair już zamieszkującymi na danym terenie i wiele innych informacji." Bo ja słyszałam ze własnie w Proworku samemu można sobie wyszukiwac rodziny!!! Ale lipa!!! Tzn ze bede widziała tylko tą rodzinę ktora się do mnie zgłosi???

agulka > 29-04-2009, 16:17

chyba tak, bo to rodzina wybiera au pair a nie au pair rodzine - w sensie, ze oni maja dostep do wszystkich au pair, a Ty tylko to tych rodzin, ktore sa Toba zaintersowane.

dominikan@ > 29-04-2009, 16:20

No co wy dziewczyny!!!!!! Ale się wkurzyłam bo własnie min dzięki temu zdecydowąłam się na ta agencję. Wszyscy bębnili że w Proworku tak mozna a w Gawo nie! Mam nadzieje że chociaz prawdą jest to ze moge dostać kilka ofert na raz

marlenao > 29-04-2009, 16:43

tak, mozesz dostac kilka ofer naraz, a nawet kilkanascie w prowork jest tak ze jak dostaniesz duzo ofert to wtedy masz szanse sobie sama wybrac rodzine która Ci podpasuje ale tylko z tych rodzin ktore sie doCiebie zglosza.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia