-
-
Re: Little Michael In Big World
dominikan@ > 29-04-2009, 15:28
To na kiedy chcesz przełozyc ten wyjazd?? -
cailet > 29-04-2009, 15:31
Nie no, przekładać nie będę. Po prostu mam egz z prawka 15 czerwca i poczekam aż będę miała, bo na razie i tak nie mam żadnych ofert. No i myślę, że po zdaniu prawka to tak ze 2 miesiące do wyjazdu. miesiąc na znalezienie rodzinki, a miesiąc na formalności z wizą, biletem itp. -
dominikan@ > 29-04-2009, 15:34
Cailet a może coś nie tak jest z twoją aplikacją, fotkami lub listem? -
cailet > 29-04-2009, 15:42
No właśnie podobno nie, bo pytałam. Podobno właśnie problem w tym, że nikt nie chce auperki bez prawka. Spoko. Mi się nie śpieszyNic mnie nie goni. -
dominikan@ > 29-04-2009, 15:47
A ty sobie możesz przeglądac te wszystkie rodzinki w au pair roomie?? -
cailet > 29-04-2009, 15:52
Niestety, muszę czekać aż ktoś się do mnie zgłosi. W au-pair room nie da się przeglądać rodzin. -
dominikan@ > 29-04-2009, 16:11
"Teraz każdy kandydat otrzyma swój indywidualny kod dostepu do strony internetowej i możliwość wprowadzania swoich danych online, przeglądania ofert rodzin, zdjęc i map określających lokalizację zamieszkania poszczególnych rodzin na terenie USA, możliowość kontaktu z innymi Au pair już zamieszkującymi na danym terenie i wiele innych informacji." Bo ja słyszałam ze własnie w Proworku samemu można sobie wyszukiwac rodziny!!! Ale lipa!!! Tzn ze bede widziała tylko tą rodzinę ktora się do mnie zgłosi??? -
agulka > 29-04-2009, 16:17
chyba tak, bo to rodzina wybiera au pair a nie au pair rodzine - w sensie, ze oni maja dostep do wszystkich au pair, a Ty tylko to tych rodzin, ktore sa Toba zaintersowane. -
dominikan@ > 29-04-2009, 16:20
No co wy dziewczyny!!!!!! Ale się wkurzyłam bo własnie min dzięki temu zdecydowąłam się na ta agencję. Wszyscy bębnili że w Proworku tak mozna a w Gawo nie! Mam nadzieje że chociaz prawdą jest to ze moge dostać kilka ofert na raz -
marlenao > 29-04-2009, 16:43
tak, mozesz dostac kilka ofer naraz, a nawet kilkanasciew prowork jest tak ze jak dostaniesz duzo ofert to wtedy masz szanse sobie sama wybrac rodzine która Ci podpasuje ale tylko z tych rodzin ktore sie doCiebie zglosza.