• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

black_rose1706 > 24-06-2007, 23:38

Nina to wspaniale Uzywaj uzywaj zabawy

WAMPIREK > 25-06-2007, 0:27

WARIATKA !!

Spadaj z neta i nie chce Ciebie tutaj widziec...Masz sie bawic a nie na necie siedziec eheheh

Super,ze wszystko OK

Ninka Jones > 29-06-2007, 3:09

wróciłam wczoraj chora, zmarznięta, z kacem, ale szczę?liwa :lol: było BOSKO, jak już pisałam, ludzie ?wietni, poprostu teraz to już mam znajomych rozrzuconych po całym województwie. Szkoda że dopiero w październiku na kolejnym szkoleniu ich zobaczę ale jakby kto? się wybierał, dać cynk!

dzi? było spanie, pranie, prasowanie, zakupy...

jutro ci?g dalszy zakupów, bank, szkoła (muszę biec i zdać relacje z wyjazdu z Brukseli, bo dzi? się za późno z łóżka podniosłam), przychodnia (tak, jestem chora - siadły mi zatoki i gardło ) i na poczte, bo Krzy? dzisiaj priorytetem mi fotki z Brelgii wysłałm na CD więc na floga jutro co? pewnie dodam

oj cholernie mi smutno, przez te jutrzejsze pożegnania już dzi? miałam jedno, bo moja koleżanka z Radomia jedzie jutro do Sopotu na 3 miesi?ce, najgorsze jest to, że nie będzie tam miała stałego dostępu do neta także jutro żegnam trójkę moich najlepszych przyjaciół... i to przeklęte "Too close for comfort" McFly'ów w gło?nikach które mnie do płaczu doprowadza

już taka godzina że mogę powiedzieć że jutro będe coraz dalej od domu, ale coraz bliżej mojego Słońca... jestem popieprzona. zna kto? tak? marzycielke? ciekawe kiedy spadne z hukiem z tych 4 metrów nad ziemi?...

jutro jeszcze napiszę, żeby się pożegnać. Buziaki.

black_rose1706 > 29-06-2007, 3:20

Ninka! Choroba to nic i tesknota to nic jak sie jest tak silnym jak TY! DASZ RADE!!!

Ninka Jones > 29-06-2007, 3:26

Ja silna?

Miękka jak g?bka

i naiwna (brak porównania).

black_rose1706 > 29-06-2007, 3:28

SILNA!!!!!!!!!!!!!!!

Ninka Jones > 29-06-2007, 3:30

Danny w telewizorze będzie mnie mobilizował

Ninka Jones > 29-06-2007, 3:30

a może w łóżku?

o nie... moja godzina nastała ^^

:lol: :lol: :lol:

black_rose1706 > 29-06-2007, 14:21

Nino cala noc zarwalam ale zaliczylam egzamin ustny u tej jedzy na 4 Dumna jestem I mam wize JUPI JUPI JUPI

WAMPIREK > 29-06-2007, 16:38

ninka daj znac jak bedziesz....
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia