• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oczekiwanie na rodzine

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• oczekiwanie na rodzine

• oczekiwanie na rodzine
  • Re: oczekiwanie na rodzine

Karolina_c > 01-06-2007, 13:48

nie moge sie doczekac pierwszej wyplaty.... dobrze ze hostka mi bilet miesieczny kupila chociaz na to nie bede wydawac

i jak na razie nie mam jeszcze z kim imprezowac wiec tez sie jeszcze zaoszczedzi poki co

agata_nb > 01-06-2007, 18:42

a co tam, juz prawie wakacje i trzeba zaszalec a nie tylko kalkulowac jak by tu oszczedzic

niuniusiek > 01-06-2007, 22:56

ja w sumie jak sie zmusze to potrafie z mojej wyplaty oszczedzic...ale nie lubie sie zmuszac narazie mam odlozone tylko kilka tys. na wakacje,bilet na samolot maja mi kupic hosci wiec to co zaoszczedzilam bedzie na 'wakacyjne zycie w polsce'

Grizzly > 02-06-2007, 0:52

A ja mam takie pytanie do dziewczyn z UK

Ile kosztuje bilet np. z Londynu do Polski? Ceny s? takie same jak w Polsce, czy jest drożej?

Yoanna > 03-06-2007, 19:29

na samolot? nie da sie odpowiedziec :wink:

autokar jakos 70L w dwie strony

Gość > 04-06-2007, 13:36

grizzly, bo to jest tak

ryan air ma czasami takie smieszne ceny (jak 1funt + podatki), a czasami jak dowali, to z krzesla zlecisz - wiec tam trzeba codziennie niemalze sprawdzac i jak sie widzi jakas oferte nie do przebicia to brac i nie czekac

WAMPIREK > 04-06-2007, 14:37

[quote name="Emi"]jak sie widzi jakas oferte nie do przebicia to brac i nie czekac[/quote]

Nooo i tak bedziesz czasami co weekend w Polsce a czasami raz na 3 mies :lol: :lol:

Grizzly > 04-06-2007, 17:59

thehehe.. taa.. jakby było 1Ł+ podatki to nie ma sprawy, raz na miesi?c conajmniej w PL ale mało prawdopodobne..

A pytam dlatego, że może chciałabym zaprosić na wakacje siostre i koleżanke, i sie zastanawiam ile by to kosztowało, szczególnie podczas wakacji..

WAMPIREK > 04-06-2007, 20:14

Agu?...jeszcze nie wyleciały?my a już się do nas wpraszaj?,masz co? takiego ?? Do mnie już niemalże pół rodziny zapowiedziało,że przyleci...

Gość > 04-06-2007, 20:24

Tylko ja sobie tak mysle, ze trudno sie od zycia w Polsce oderwac i stos znajomych sobie na miejscu zrobic i wejsc w ich tryb myslenia, jesli sie wiekszosc czasu i tak w PL i z PL spedza...

:roll:

Chyba nie o to w programie au pair chodzi, zeby do mamusi jak najczesciej latac...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia