• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

maya > 03-07-2006, 17:21

Będe próbowała trafic na to miasto gdzie ty jeste? lub chociaz w poblizu czekaj na mnie z czym? mocniejszym na powitanie hehe

bUka > 03-07-2006, 22:20

oooooo widze ze trafił swój na swego :twisted: ... ależ oczywi?cie co? mocniejszego bedzie na bank 8) ... ojej teraz to mi smaka zrobiłas że hohoho

aj beee buka, niegrzeczna buka :twisted: heheh tylko o jednym mysli :wink:

maada > 04-07-2006, 5:14

a ja nie tylko o jedenym buahahaha :

finlandia zurawinowa, bols porzeczkoy, bacardi breezer, martini bianco, curacao blue.. :lol: a to wszystko w dobrym towarzystwie...najlepiej z moja ekipka

A hosci propunuja tylko wino i piwo

maya > 04-07-2006, 9:25

Wina nie lubie, ale piwo za to uwielbiam hehe Buka,jak idzie pakowanie? :wink: od razu pisz co pakujesz, żebym potem ja nie musiała siedziec nad walizk? i się do niej nie modlic co zapakować

bUka > 04-07-2006, 12:50

eee pakowanie....jajks, szczerze mówiac jeszcze nie zaczelam, ale juz kończe ostatnie zakupy

W sumie to biore tylko moje najnowsze i ulubione rzeczy, w których wiem ze bede chodzic... kilka par spodni, masa bluzek, którymi się w sobote obkupiłam 8), jakies 3 bluzy na chłodniejsze dni, wypada chyba jak?? jesienna kurtałke wzi?ć ze sob?, no nie?hmmm...w każdym b?dz razie biore

dalej.... z butów to jakie? klapki, sandaly, japonków 2 pary, ada?ki jedne i drugie ulubione i czułenka(chyba starczy, jak co? to reszte tam kupie)

hmmm co by tu jeszcze... a no wiadomo bielizny troszke nabrac trzeba, kosmetyków tone tez biore, 3 piżamki... aj i hmmm prezenty dla hostów;>

no narazie to tyle z tego co pamiętam.... jak juz bede spakowana to wszystko pokolei wymienie 8)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a maada własnie teraz ogólnie te nowy bolsy to normalnie wypasik mniam.... wińska natomiast nie cierpie, nie znosze, bleehh, az mnie skręca :?

natomiast je?li vhodzi o piwko to jak najbardziej jestem za... nie ma to jak zimny leszek lub tyskie 8)

maya > 04-07-2006, 14:01

hehe,czyli jest osoba która też nie znosi wina-bleee.No jedn? kurtke wiosenna można wzi?ć chyba.dobrze,że ja narazie nie musze sie pakowac bo to by była porażka to jak zaczniesz sie pakowac to pisze co bierzesz :wink:

WAMPIREK > 04-07-2006, 23:25

No ja tutaj widze, ze najbardziej oblegana jest California ... a przeciez w USA tyle fajnych stanow ...Ale nie ma jak cieplo no i chyba bliskosc Hollywood ;p

bUka ,kiedy dokladnie wylatujesz??

bUka > 05-07-2006, 2:37

aj wylatuje w poniedzialek 10 lipca.... czyli 5 dni left ... ach ta kalifornia...... no to widze kolejna osoba która mnie odwiedzi w San Jose 8) obiecuje przywie?ć jakis trunek z PL .. więc pozostaje nic tylko do mnie przyjeżdżać 8) :twisted:

maya > 05-07-2006, 9:50

Pewnie, że przyjade do ciebie-czekać prosze tam na mnie

Yoanna > 05-07-2006, 15:17

oo to juz niedlugo lecisz

jezeli chodzi o pogode to ja kalifornie mam w londku hahaha chociaz dzis deszczowo sie zrobilo ale ciagle goroaco
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia