-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
bahaha20 > 23-02-2006, 15:17
No popatrz, ja nawet nie wiedzialam ze dzis Tlusty Czwartek, bo tu sie czegos takiego nie obchodzi. Ale to dobrze w sumie, bede miala usprawiedliwienie zeby pojesc slodyczy i nie miec potem wyrzutow sumienia -
martamaua > 23-02-2006, 20:44
Ania do PL sklepu predzej, bo w tych supermarketach to nie wiem co znajdziesz...
Paczka chce ;(
Wlasnie do cioci sobie dzwonilam ale sobie pogadalysmy.
A host na mnie z glupowato krzywa mina jak z pokoju wyszlam.
Nie gadalam ponad limit to niech spierdala.
Sory za slownictwo ale juz mnie szlag trafia jak widze te jego grymasy na ryju... -
Sol > 26-02-2006, 23:08
Weekend z Ala mialysmy dosc ciekawy, w sobote dolaczyla do nas Marta i w sumie bylo ok :wink: Ja mialam w sobote maly babysitting ale spoko bo jak ja mala kapalam i kladlam spac to dziewczyny nasmarzyly plackow i najadlysmy sie jak nigdy, jeszcze na dzisiaj zostalo :lol:
Obejrzalysmy z Marta chyba z 6 albo7 filmow, normalnie nigdzie sie dzisiaj nie ruszylysmy.Wczoraj poszlysmy do lozka o 4 nad ranem a jeszcze chyba w lozku z godzine nawijalysmyAle pewnie w lozku szlak trafial jak ja obudzilysmy ale nic nie powiedziala 8O Smutno mi i pusto bez Ali strasznie, przyzwyczailam sie przez ten tydzien ze mam towarzysza i teraz zle sie czuje sama.Marta tez juz wrocila do domku i nie mam z kim pogadac, nawet spacer z psami mnie zmeczyl choc zawsze to lubilam...Mam nadzieje ze u Ali nareszcie sie wszystko ulozy, i ze ta rodzinka bedzie naprawde ok, w kazdym razie trzymam kciuki :wink: -
martamaua > 26-02-2006, 23:15
Ja tez trzymam
Miejmy nadzieje, ze wszystko sie ulozy.
Stwierdzilysmy z Ania, ze jestesmy na maxa do siebie podobne. Szok w ilu rzeczach sie zgadzamy
A filmow to nie sposob spamietacJem i jeszcze jeden sobie wlaczylam
Sol nie stresuj sie za tydzien znowu towarzystwoWreszcie sie dzieje, bedziem zyc od weekendu do weekendu.
A na wiosne planujemy jezdzic na rolkach wiecie laski? -
Sol > 26-02-2006, 23:25
Biedna Marta wyglodzona ode mnie wrocila bo oprocz plackow i ryzowego chleba nic u mnie nie ma :? Hosci dzisiaj na zakupy pojechali ale lodowka nadal pusta-no przynajniej troche schudne hehe :lol:
Ja wypilam kakao i ide sie kapac a potem to juz chyba do luzeczka spac bo zmeczona jestem... -
martamaua > 26-02-2006, 23:31
No to mowie liste im napisz co chcesz, bo tam umrzesz
Ja tez zaraz spac lece, bo nieprzytomna wstane. Od jutra znowu te ryki Boze..... -
Sol > 06-03-2006, 22:36
Od dwoch dni znowu goscia w domku mamy, na szczescie ten to chociaz na poziomie :wink: Nie jestem w stanie nawet tel.od Marty odebrac pewnie mysli ze jestem popieprzona!W ogole okazalo sie ze teraz bede mieszkac na przemian w Polsce i Dani bo hosci jakies interesy zrobili i w Polsce bedziemy dom wynajmowacSwoja droga jak zobaczylam jaki to mi szczena opadla...Opisze go dokladnie jak go zobacze na zywo ale wyobrazcie sobie dom za pare mln zl-nie kazdego stac na taki luksus 8O
Z jednej stony mi to na reke bo czesciej bede do rodzinki wpadac,ale z drugiej to na szkole mi zalezalo a tak jak bede latac to ze szkoly raczej nici...Na szczescie wytlumaczylam hostom o co mi chodzi i powiedzieli ze postaraja mi sie to zrekompensowac :wink:
Wspominali nawet jak ale wole nie pisac bo wiadomo ze od czynu do gestu daleka droga :?
A tak z bierzacych informacji to juz za niecale 3 tyg bede lezec na sloneczku na kanarach!!! :lol:
Odliczam dni i godziny...
A potem za 3 tyg do Polski na slub siostrzyczki-jestem taka happy ze nawet jesc mi sie nie chce-tyle tylko ze skoro mamy goscia to niestety musze :? -
martamaua > 07-03-2006, 10:24
Aj wcale tak nie mysle!
Zazdroszcze tych wakacji, chociaz sie wygrzejesz!
Z tym domem to niezla akcja...
A z obietnicami to wiesz jak jest... -
Sol > 09-03-2006, 21:44
Boze dzisiejsze popoludnie to koszmar!!!Jakos mi sie od rana nie chcialo jesc wiec nie jadlam.Jak host wrocil to robil jakis obiad ale ja oczywiscie stwierdzilam ze nie chce wiec rodzinka zjadla co host ugotowal i pojechali na jakies urodzinki do znajomego.I oczywiscie ja w miedzy czasie zglodnialam wiec wyciagnelam jakies swinstwo z zamrazalki wlozylam do mikrofali i jem.Potem wypilam kawe i oczywiscie zaczelo mi byc niedobrze.Stwierdzilam ze jak napije sie wody to mi przejdzie-nie przeszlo-ponad godzine spedzilam w kiblu i marzylam zeby umrzec!!!
Nawet teraz jak pije wode to mi nadal niedobrze :?
ps smutno mi sie troszke zrobilo bo dzien kobiet przeszedl u mnie bez jakiegokolwiek odzewu
-
anetka28 > 10-03-2006, 20:54
Wiesz,co? w tym jest.
Ja też przechodzę przechodzę przez fazę-rz.gam na duńskie jedzenie (dosłownie).Nawet dzisiaj mam taki dzień.
Wyci?gam wtedy co? polskiego do jedzenia i mi przychodzi.Najczę?ciej s? to truskawki (mrożone z własnej działki więc nie sztuczne z supermarketu) z makaronem.
Kup sobie co? w polskim sklepie i miej na wypadek takich sytuacji.
Jakby co to we wtorek będę miała biały ser z Polski i zamierzam pierogów narobić na zapas więc zapraszam.
Trzymaj się ciepło.