• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA
  • Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA

(-:MARZENA:-) > 12-01-2006, 0:25

eh poszlam dzis na poczte i stoje w kolejce do okienka, przede mna mlody mezczyzna, umiesniony w czrnej bluzie w giga napisem London (takiej typowej rozsuwanej- wiecie o jaka chodzi) niezbyt przystojny zgolony na lyso, zgrywajacy cwaniaka, podaje pani list ta mu daje znaczek a on patrzy na koperte i pyta- ale gdzie ja mam to nakleic? 8O no to pani mu uprzejmie pokazala (ze zdumieniem) ze w prawym gornym rogu by wypadalo poczym poslinil i nakleil i wsunal tam do niej i stoi ona wziela list a ten dalej stoi i nagle mezczyzna pyta czy to juz wszystko?- a pani- tak mozesz juz isc normalnie paranoja (dodam ze list byl zaadresowany do jakiegos Konsulatu ale gdzie dokladnie to nie doczytalam bo widzialam go tylko przez ulamki sekund)

wiecie ja rozumie ze ktos moze miec niski iloraz inteligencji ale zaby na zwyklym liscie nie wiedziec gdzie znaczek nakleic?!

martamaua > 12-01-2006, 0:56

Buahahahahahhahahhahaaaaaa o jejuuuuuuuuu

Ja to jak mialam wiecej tych znaczkow czy jakies priorytety to sie motalam, ale jeden jedyny malutki papierek i nie wiedziec.

Powodzenia w London hahaha.

MLODY-AU-PAIR > 12-01-2006, 11:59

[quote name="MONIKA"]o my... :lol:

Ty jestes pewny, ze wyjedziesz?

Musisz miec mature zdana..[/quote]

Chyba ty nie jestes pewna tego co piszesz reguła jest ukonczona szkola srednia a nie matura. :lol: 8O A mature tez zdam bo nie zdaje akurat z matematyki , historii i chemi takze lol...........

Gość > 12-01-2006, 12:02

Mariusz, przybij pi?tkę (starzy wyjadacze wiedz? dlaczego)

ale poważnie mówi?c - do tej pory warunkiem wyjazdu była matura i to trzeba było nawet i tłumaczenie przysięgłe ?wiadectwa robić w niektórych krajach, więc nie wywołuj kłótni

Yoanna > 12-01-2006, 16:54

matma, chemia, historia? tez kocham, zawsze mi z tego anjgorzej idzie z matmy mam 2 na polrocze, z hist nie mam nic bo mam tylko jedna ocene, a z chemii mam 3 paly, wszyskie za nic hehe ale na chemie juz nie bede chodzic :lol:

MLODY-AU-PAIR > 17-01-2006, 16:30

Co sie dzialo z forum przez ostatnie dnie bo byla wylaczona strona ???????

Yoanna > 17-01-2006, 17:26

nie wiem, nikt nie mogl wejsc, ale dobrze ze juz dziala bo mi tego brakowalo

oliwka911gt > 19-01-2006, 23:11

a propos poczty, kiedys moja mama wysylal paczke do krakowa. ojciec czasu nie mial i ja porposil. zaadreasowala i nadaje ja. nie wpisala kodu bo nie znala. kazda ulica inny kod jak w kazdym duzym miescie. pani w okienku sie pyta a krakow to w jakim wojewodztwie krakowskim czy bialskim 8O 8O 8O wtedy jeszcze byl inny podzial wojewodztw.

bahaha20 > 20-01-2006, 12:49

No zartujesz... Jenyyyyy moze na poczcie mozna pic w czasie pracy???

:wink: :lol:

Gość > 20-01-2006, 17:07

może jest jaki? inny Kraków w innym województwie też?

tak jak np moja wiocha nazywa się Ostrowiec ?więtokrzyski, ale wiele osób sobie drug? czę?ć nazwy olewa - a Ostrowców w PL jest jeszcze 4, więc jakby nie podać kodu to niby gdzie ma ta paczka doj?ć?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia